Afvallen? Snel en structureel

afvallen

Als we eerlijk zijn, willen we helemaal niet afvallen. We willen slank zijn, en dat willen we blijven. Het liefst zonder dat we er iets voor hoeven te laten. Sterker nog: we willen grote stukken taart eten, zoete wijn drinken, kaas en bitterballen tot ons nemen. En dat allemaal tot het ons de neus uitkomt. Endan willen we nog steeds moeiteloos in maatje 34 passen…
Helaas, de droeve waarheid is, dat dat voor maar weinige onder ons is weggelegd.

Het boek van Harriet Verkoelen

Afvallen via het boek van Harriet Verkoelen is een goede mogelijkheid om niet alleen af te vallen, maar ook je figuur te behouden.
het boek leert je hoe je kan afvallen zonder te hongeren en zonder dat verschrikkelijke opgeblazen gevoel. Harriet Verkoelen is diabetes verpleegkundige en leer ook aan niet diabeten een koolhydraat-arme leefstijl aan: geen dieet, maar a way of life. Heelrijk smullen en toch afvallen: geloof het of niet, het kan!

Harriet gaat uitgebreid in op de verschillende manieren van stofwisselings-processen bij verschillende personen. En die processen, die moeten we doorgronden! Immers, die maken of jij kan doorbunkeren of al dik wordt van water!

Verder kan je natuurlijk ook hulp zoeken op: Online afvallen via afvallen.nl
daar vind je niet alleen tips en recepten, maar ook tal van oefeningen die je helpen af te vallen en fit te blijven. Want letten op wat je eet en bewust eten, is natuurlijk heel belangrijk, maar zonder beweging kan geen mens. En heus ( hier spreekt ervaring ) als je een tijdje oefeningen doet, dan raak je daar niet alleen aan gewend, dan vind je het gewoon fijn!
En zo ben je niet alleen bezig met afvallen,maar ook nog eens met Fit worden> Dat noemen ze een win-win situatie..

Veel succes!

lees ook: Herst, de griep prik en vitaminen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)