Het is niet goed, of het deugt niet

Wat een weer, weer …..

Als wij Nederlanders ergens goed in zijn en als er een punt is waarop we het altijd eens zijn dan is dat wel dat het weer niet deugd.
Het is of te warm, of te koud, of te nat, of te droog.

De afgelopen maanden hebben we lopen klagen dat het een aard had: het werd maar geen zomer, zo moest je toch maar een vakantie naar het buitenland boeken, anders zag je helemaal geen zon. EN toen de zon ging schijnen was het wederom foute boel: die tropische temperaturen, daar zijn wij toch zeker niet opgebouwd?? Niemand kon meer slapen, veeels te benauwd…

Gelukkig ging het regenen, maar ook dat bracht geen geluk: de ene helft van het land kampte met lege regentonnen, terwijl andere delen niet alleen de regentonnen overstroomden…
Kon dat nu niet een beetje beter verdeeld worden??
Kortom: het weer deugt niet, het weer doet het altijd fout…

 We moeten iets doen aan het weer

Ik zit er hard over na te denken een partij op te richten. De partij voor beter weer. De PVBW.
Het lijkt me dat ik in korte tijd de grootste partij van Nederland kan worden.
Want waar we ook verdeeld over zijn: Nederland in de EU, of juist eruit. Vluchtelingen opvangen of gewoon terugsturen. Kinderen inenten of dat juist laten. 130 km zone, of allemaal 80 km rijden… Over een ding zijn we het eens: het weer deugt niet!

zo krijg ik ze wel achter me

Dus op die manier moet ik toch een groot deel van de natie achter me krijgen.
Dat ik vervolgens me helemaal niet aan mijn verkiezingsbelofte hou, daar maak ik me echt niet druk om. Dat doet geen enkele zichzelf respecterende partij.

Dus: wil je beter weer? Stem op mij!

Lees ook: Hoe is het mogelijk?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)