Het gemak van een contact grill…

contact grill

Dit weekend bracht ik weer eens een tostiapparaat naar de kringloop. Geen tosti’s dit weekend en geen sateetje..
Ik hou er helemaal niet van om spullen naar de Kringloop te brengen,het mag dan de milieuvriendelijkste manier van afval afvoeren zijn: je blijft rommel dumpen.
Dat komt allemaal omdat ik zuinig ben. Zuinig: zeg maar gierig. Keer op keer koop ik goedkope contactgrills, die het snel begeven. Als ik ze allemaal bij elkaar optel, ben ik vele malen goedkoper uit met een goede, degelijke contact grill.
En waarschijnlijk ben ik dan ook een stuk millieuvriendelijker bezig… Ook zo’n zeg maar “dingetje” van mij…

Het voordeel van een goede contact grill

Die gaat niet alleen jaren mee ( en zorgt dus voor veel minder afval en doet geen aanslagen meer op mijn portemonnee )maar die kan ook nog veel meer!
Ik nam een kijkje op XXL-horeca. Dat lijkt een groothandel, en dat is het ook. Maar ze verkopen ook aan particulieren.

Zoals jullie weten, koken manlief en ik graag, en rond snuffelen in kook winkels ( al dan niet virtueel ) mag je wel een hobby van ons noemen.
Ze hebben daar contactgrillen om van te smullen! Veilig in gebruik, en makkelijk schoon te houden. Dat laatste is zeker een punt bij mij: ik hou van koken, niet van boenen.

En een leuk extra puntje is een thermostaat die je in kan stellen, dat is vele malen fijner en prettiger dan het “rien ne va plus” systeem van die goedkope types. Waar je maar moet afwachten hoe heet het gaat worden…En waar het dus of eindeloos duurt voor iets klaar is, of je het zwart uit de grill trekt…

Kortom: het lijkt me wel wat: een echte professionele contact grill. Wie weet koop ik er ook een koksmuts bij!

lees ook: Klusser in huis?

en sparen voor de toekomst van je kinderen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)