En dan moeten we weer werken…maar wel in nieuwe werkschoenen

wekschoen

wat hebben werkschoenen met geluk te maken?

De kerstdagen zitten er weer op. Gek is dat toch altijd. Je kijkt er – Corona of geen Corona – altijd enorm naar uit. Je haalt er van alles voor in huis, verzint nieuwe menu’s en mooie versieringen en wat niet al. En dan ? Dan is het ineens over. Pats boem afgelopen. Het jaar telt nog een paar dagen. En dan? Dan mogen we weer van voren af aan beginnen.

Dat is nu eenmaal de circle of live. Of je het leuk vindt of niet. En ik vind het leuk. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En hoewel het leven gewoon doet waar het zin in heeft en er echt niet om maalt dat jij vindt dat je wel een nieuwe kans mag, ik blijf in nieuwe kansen geloven.

Soms moet je daarvoor het lot wel een handje helpen….Kijk ik wil bijvoorbeeld in januari al weer in mijn tuin aan de slag. Dat doe ik in de zomer op mijn klompen, maar dat is als het regent niet zo handig. Zelfs wel een tikkie dom, want modder hoopt zich onder die klompen op en dat loopt niet lekker. In de winter heb ik behoefte aan werkschoenen. Werkschoenen dames wel te verstaan.
Daar kan ik veilig op door de modder schuiven. En dat is geen overbodige luxe , geloof mij. Ik ben meer dan eens heel on-dames achtig om mijn bevallige derriere gevallen in mijn tuin! Als het weer echt bar en boos wordt, help ik mezelf nog een slagje verder door lekkere warme waterbestendige broeken te kopen. Mij krijg je niet klein.

Door heel vroeg in het jaar al in mijn tuin te beginnen, kan ik in alle rust, voor-zaaien en mijn kas op orde brengen. Als dat geen voorschot is op een heel fijn 2021, dan weet ik het niet meer!
De zaaibedden composteren en zo snel mogelijk groentebedden aanleggen. Ik kan niet wachten!
Waar zijn die werkschoenen!

lees alles over stickers

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)