Welke telefoonhoesje beschermt je mobiel het beste

telefoonhoesje

een telefoonhoesje kopen: niet zo simpel als je denkt!

Laatst kocht ik een nieuwe mobiele telefoon.. Dat deed ik niet omdat is zo graag een nieuwe wilde. Mijn oude mobieltje was op, hij kon niet meer. Hij mocht naar het mobieltjes bejaardentehuis.

Het kopen van een nieuwe mobiel, ik vind het een hoop gedoe, vind jij niet? De ene foon kan dit, de andere foon kan dat…en wat wil ik eigenlijk en wat mag dat dan kosten?

Toen ik dat ei gelegd had, deed zich het volgende probleem voor: Ik maakte er een sport van mijn nieuwe mobiele telefoon op de grond te gooien. Dit tot groot ongenoegen van mijn familieleden, die mij steeds harder op het bestaan van een iphone 12 hoesje begonnen te wijzen…

toen mijn telefoon voor de vierde keer viel

Toen ik voor de vierde keer mijn mooie nieuwe telefoon, die ik toch als een leuk speledingetje was gaan beschouwen, op de grond liet vallen, besloot ik dat mijn familie gelijk had.

En daarmee had ik voor mezelf een nieuw probleem geschapen: welk hoesje moest ik nemen?
Als ik heel eerlijk ben, dacht ik in vage termen aan iets geks met flamingo’s of zo….Mijn oude hoesje was roze en ik had het destijds voor 5 euro uit een bak gevist….Moet ik nog zeggen da hij mee was naar het mobieltjes bejaardentehuis? Nee he, dat had je al begrepen.

ik stortte me op de telefoonhoesjes

Volkomen onvoorbereid, met en vage notie van hip, stortte ik me dus op de telefoonhoesjes.
Laat ik beginnen met te vertellen dat er 257 verschillende telefoonhoesjes te koop zijn, in prijs verschillend (ik blijf nu eenmaal zunig) van bijna 8 tot 45 euro.
Vervolgens stel je jezelf de vraag: wil ik een back-cover, een bookcase of een flipcase?

Voor mij was dat makkelijk: met de frequentie waarmee ik mijn telefoon op de grond gooi, is een back-cover niet genoeg. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase is niet zo heel groot. Beiden beschermen zowel de voor als achterkant van je telefoon. Een nadeel hier van is dat je mooie dunnen mobieltje as dikker wordt. Een voordeel is dat je bij deze hoesjes, makkelijk visitekaartjes of pasjes mee kan nemen. Daar kies ik dus voor. En dat ben ik zo moet van al het zoeken, dat design meer hoef. Ik kies voor lekker knal rood !

lees ook eens over de elektrische damesfiets

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)