Welk bad past bij mij??

bad

Kiezen,ik kan het niet. Kijk maar eens mee, hoe lastig het kan zijn om een bad te kiezen

Ik weet niet of jullie er ook last van hebben, maar in mijn hoofd ben ik een ander type dan in de realiteit. Nee, het is niet iets om je zorgen over te maken, echt ik kan er mee leven. Het is alleen lastig wanneer ik een keuze moet maken…

 Ik zal een voorbeeld geven. Stel ik wil mijn badkamer aanpassen. Badkamers hebben nu eenmaal niet het eeuwige leven.  Op een dag zijn ze op. Of ze voldoen niet meer aan de eisen die je aan een badkamer stelt, of allebei tegelijk.
Hoe dan ook: dan moet je beginnen  met een bad kopen. En daar gaat het al mis….

hoe moeilijk is het: een bad kopen?

Je zou zeggen: hoe moeilijk is het ? Je pakt een meetlint en meet op hoeveel ruimte je in je badkamer hebt. Dan pak je je bankrekening en berekent hoeveel geld dat bad mag kosten. En met die twee gegevens ga je aan de slag…

bad

Maar zo werkt het dus niet…Want terwijl ik dwaal langs mooie plaatjes op Pinterest en andere ideeën fabrieken kom ik de mooiste badkamers tegen. Heel romantisch ouderwetse, met baden op pootjes en een plankje dat je in dat bad kan hangen waar dan een drankje op kan. Een drankje in een hoog en mooi geslepen glaasje…
Of ik zie een echt super, super schattige badkamer in blauw-wit motieven.  Motieven  die helemaal zijn doorgevoerd, tot in de handdoeken en de elektrische tandenborstels aan toe. Die tandenborstels zijn dan weer kunstig weggewerkt in een of ander blauw wit doosje…
Even later val ik dan op een supersonische strakke badkamer met zwarte tegels en heel veel knoppen.

en waar ga ik aan voorbij??

Dat ik niet weet wat ik wil is niet zo erg….maar dat ik voorbij ga aan het feit dat ik een no-nonsens type ben. Die een badkamer wil die functioneel is en makkelijk schoon te maken. Die geen bad op pootjes wil, want hoe krijg je dat daaronder schoon?  En een tandenborstel is een tandborstel, die ga ik niet twee keer per dag uit een doosje halen…

Als ik nu gewoon kon blijven bij het type dat ik ben, dan zou ik in 5 minuten keuzes kunnen maken…

lees ook eens: Ja maar …als ik dat doe…

en wil je wat weten over heimwee

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)