Wat zijn de leukste cadeaus om te geven aan een dierbare?

kaart

weet jij hoe leuk en kaart kan zijn om te krijgen of te geven?

In de meeste gevallen geven we onze dierbaren een cadeau op hun verjaardag. Vaak kan het dan lastig zijn om te bedenken wat we als cadeau kunnen geven. Heb jij een dierbare die jij binnenkort een cadeau wilt geven? En heb je nog geen ideeën? Misschien ben je gewoon op zoek naar inspiratie zodat je verder kunt. Dat komt dan helemaal goed uit. In dit artikel zullen wij je namelijk unieke tips geven waar jij jouw dierbare blij mee kunt maken. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Een persoonlijke foto kaart

Iedereen wordt blij van een kaart. Daarom is het ook een super goed idee om aan een dierbare cadeau te doen. Het is dan leuk als je dit cadeau net even naar een hoger niveau kunt brengen. Je kunt namelijk op de website van Albelli een fotokaart maken. Met zo een kaart kun je niet alleen een persoonlijke boodschap delen, maar jouw dierbare ook nog eens extra in het zonnetje zetten. Als je dit via Albelli doet, dan heb je de mogelijkheid om eerst een kaart te selecteren op basis van de gelegenheid. En maak je maar geen zorgen! Want voor letterlijk elke gelegenheid zit er wat tussen. Vervolgens kun je die kaart wat extra’s geven door het persoonlijk te maken. Dit kun je doen door een foto toe te voegen of een persoonlijke tekst erin te verwerken. Tot slot kun je het ook leuk maken met een specifieke achtergrond, fotokader of clipart. Wil je liever alles zelf opbouwen? Dan kun je de kaart ook geheel zelf ontwerpen.

Wanddecoratie 

Een andere manier waarop je jouw dierbare gelukkig kunt maken, is door middel van wanddecoratie. Zo kun je de meest speciale herinneringen permanent maken en jouw dierbare aangeven hoeveel hij of zij voor jouw betekent. Als je voor wanddecoratie kiest, heb je de mogelijkheid om uit verschillende soorten te kiezen. Een van de opties die je kunt kiezen, is het maken van een poster. Hierbij kun je de lay-out en het soort papier zelf selecteren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een foto op canvas, plexiglas, forex of aluminium. 

Kortom, zijn leuke, maar vooral creatieve en betekenisvolle cadeaus een persoonlijke fotokaart of wanddecoratie. Hiermee kun je goed aangeven hoeveel jouw dierbare voor je betekent. Wat deze cadeaus echt tof maakt, is dat je beide cadeaus zo persoonlijk kunt maken als jij wilt. Dit alles kun je makkelijk op de website van Albelli doen. Weet jij al wat je jouw dierbare gaat geven?

Lees ook: veel gemaakte fouten bij het afsluiten van een abonnement

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)