Wat vrouwen willen….een mooie badkamer!

badkamer

Ja dames geef het nu maar eerlijk toe. We dromen toch allemaal van zo’n filmsterren badkamer? Zo eentje waar je bad ( een ouderwets bad op pootjes ) midden in de met marmer betegelde ruimte staat?
In dat bad lig je dan, heerlijk onder de bubbels, met een in je hand een glas, waarin ook bubbels, maar dan van een heel ander soort. Een drinkbaar soort.

De kaboutertjes in de badkamer

Het is daar natuurlijk altijd smetteloos. Kaboutertjes houden de tegels schoon en glimmend, geen druppeltje water te zien. Feeën toveren de gebruikte handdoeken weg en laten schone dikke donzige badlakens binnen zweven. Ondertussen poetst petemoei de spiegel schoon…..

Heerlijk dat dromen. Wel eens geprobeerd bubbels in bad te drinken? Het is echt heel onhandig en feitelijk zonde van de bubbels. En dat wij aan het eind van de rit, natuurlijk zelf de kabouters en de fee EN de petemoei zijn, dat weten we ook allang…

Toch heb je, wil je je badkamer (ook zonder bad op pootjes en marmeren tegels) wel degelijk onzichtbare hulpjes nodig in de badkamer. Ik heb het over ventilatie.

Over ventilatie gesproken

Zonder badkamerventilatoren blijft er van je badkamer weinig moois over… Een badkamer is nu eenmaal een natte ruimte. En vocht roept o zo makkelijk schimmel op. Dan ben je een flink eind verwijderd van je droombadkamer….

Als ik bij mij thuis niet iedere dag de ventilatie aanzet, kan ik echt elk jaar mijn plafond opnieuw schoonmaken en witten. En dat is een vreselijk vervelend werkje, dat kan ik je verzekeren.
Wij hebben daarom na de verbouwing van onze badkamer vijf jaar geleden een hele goede ventilator aan laten brengen en daar hebben we iedere dag plezier van.

Marmeren tegels, schitterende spiegels, donzige badmatten die nooit nat worden…Het blijft even dromen. Maar een goed geluchte en vooral vochtvrije badkamer, dat behoort voor iedereen tot de mogelijkheden.

lees ook : een  muffe geur in huis

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)