Wat heeft een vrouw nodig?

vrouw nodig

Wat heeft een vrouw nodig?

De vraag stond met zwarte onhandige letters op de houten schutting, die rondom een bouwput stond.

Wat heeft een vrouw nodig, ze keek naar de onhandig geschilderde letters en vroeg zich af, welke vraag achter deze vraag schuil ging. De bus zou pas over een kwartiertje komen, ze zette haar capuchon op tegen de miezerende regen en liet haar gedachten de vrije loop.

Wat heeft een vrouw nodig


Was het een wanhopige opmerking van een jongeman die werkelijk alles uit de kast getrokken had, om de dame die zijn hart had veroverd voor zich te winnen. Maar keer op keer was afgewezen?
Ze zag het voor zich, de jongeman die zijn brede grijns achter een enorm boekt bloemen verborg. En die met bestudeerde nonchalance aanbelt bij het studentenhuis waar zijn liefje haar kamer heeft.
Zeker van zijn succes steekt hij de bloemen vooruit, om begroet te worden met: “Schat waar moet ik die inzetten?? Hahaha, in een emmer…..”

Of was het een man van middelbare leeftijd geweest (alhoewel schreven die nog op schuttingen) zo’n man die zelf de penopauze over had geslagen en die met groeiende verbazing en angst, de menopauze van zijn vrouw gadesloeg. En bij zichzelf dacht: oké, ik doe de afwas, die vakantie met een  vriendin naar Ibiza vond ik toch prima, wat heeft een vrouw  een vrouw nodig dan?? Ze heeft het verd* over een scheiding….

Was het een man die door Me-too ineens zijn oneindige jachtvelden zag ingepolderd tot een achtertuin? Die wanhopig werd omdat hij het maar niet in zijn bol kon krijgen dat vrouwen het Niet leuk vonden  om door hem kortstondig bemind te bemind te worden. Iets wat hij tot nu toe als een gunst van zijn kant had gezien…..Een gunst die hij welwillend ronddeelde.

De miezer regen hield op met miezeren en begon ongeremd te transformeren naar hoosbui. Ze  besloot een bus later te nemen en zette het op een holletje naar het cafeetje om de hoek.

Vijf minuten later, zat ze achter een warme kop koffie en dacht: “ik heb eigenlijk geen idee wat ik nodig heb…”

lees ook De wolf lees ook : de overalls

like Like
ThankfulLove
2
12 antwoorden
 1. Melanie Hoogvliet
  Melanie Hoogvliet zegt:

  Ik weet vaak als vrouw totaal niet wat ik wil. Mijn vriend zegt dan ook regelmatig weet je zelf eigenlijk wel wat je wil

  Beantwoorden
 2. Nicole Orriëns
  Nicole Orriëns zegt:

  Freud vroeg het zich toch ook al af: ‘Was will das Weib?’ Het schijnt een moeilijke vraag te zijn. Ook voor vrouwen zelf ; )

  Beantwoorden
 3. An
  An zegt:

  Misschien was die warme kop koffie in combinatie met wat denkvoer nu net wat ze nodig had :-). Leuk artikel trouwens en goed geschreven. Ik heb ervan genoten……bij een kop koffie ;-).

  Beantwoorden
 4. Lodi
  Lodi zegt:

  Mooi geschreven. Het zijn van die dingen waar de een zo langs kan lopen en bij wie de ander de fantasie gaat werken. Wie zal het geschreven hebben en onderdaad; wat heeft een vrouw nodig?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)