Verhuizen ? Lang leve een verhuisservice.

verhuisservice

Weet je hoe fijn een verhuisservice is?

Het is al weer vijfentwintig jaar geleden dat ik een huis kocht ( help ik word oud )
Het was een leuk huis maar er moest veel aan gebeuren. De eigenaar was al naar Drenthe vertrokken. Het huis stond leeg. Niets leek voor de hand liggender dan de verkoper om een sleutelverklaring te vragen. Dan mag je alles doen, behalve breken en bouwen.
Maar dan kun je een flink stuk opschieten met verven en behangen.

De verkoper vond het prima, maar wilde wel graag 3000 gulden ontvangen in ruil voor zijn handtekening. Ik vertelde hem vriendelijk dat hij die op zijn buik kon schrijven en met zijn hemd kon uitvegen, hing de telefoon op en belde een verhuisservice

Ik dacht bij mezelf: zo’n verhuisservice neemt me een hoop werk uit handen. Die kan ik dan weer inzetten in mijn nieuwe huis. Als ik geld uitgeef, dan mooi aan mezelf en niet aan zo’n geldwolf.

Zo gezegd en zo gedaan. En sinds die tijd ben ik een fan van een goede verhuisservice. Wat een genot is dat! Die jongens weten niet alleen van aanpakken, ze weten ook van tillen. Kasten die jij en ik nog geen millimeter van hun plaats krijgen, tillen zij schijnbaar moeiteloos.

Tafels een trap op dragen, ik weet niet hoe, maar zij krijgen hem wel door het trapgat.
En de tijd die een echte verhuizer nodig heeft om 25 dozen het huis in te dragen is ongeveer even lang als de tijd die ik nodig heb voor 5…

Verhuisservice voor een bankstel

Tegenwoordig kan je de meubel taxi ook inhuren om bijvoorbeeld je bankstel op te laten halen, als de winkel waar je hem gekocht hebt een belachelijke prijs hanteert voor het bezorgen van je nieuwe bank. Ik heb er echt de pest op in, dat ik dat niet eerder wist. Wij hebben het van ellende zelf gedaan. Daarna had ik 3 maanden een schouderblessure. Die had ik me voor een gering bedrag, kunnen besparen…

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)