Staat er een mode-item op jouw verlanglijstje in December?

modeitem

Jullie weten, ik ben niet zo’n mode- dame, ik geloof het wel met de trends en fashion. Maar op het verlanglijstje van zowel mij als manlief komt een dit keer wel een mode-item te staan. Alhoewel, mode item…Ik zou zeggen: onmisbaar item. Niet eens een mode must have. Een gewone must-have.

Ik heb het over horloges. De mijne is al 3 jaar foetsie ( geen idee wat er mee gebeurt is) en weet je hoe lastig het is, keer op keer op je telefoon te moeten kijken hoe laat het is?
Nou ja, het is beter dan vroeger, toen moest je bellen om te weten hoe laat het was…

Hoe dan ook: ik heb al jaren geen horloge meer. Dat ben ik zat. Manlief had er wel een. Heb ik twee jaar terug in Parijs voor hem gekocht. Een heel mooi horloge. Maar niet erg duur. Het ging dus stuk.

Manlief heeft nu ook een horloge op zijn verlanglijstje staan.

Dus ik alvast speuren op het web, voor ik het weet is het December…en toen kwam ik
Tissot horloges tegen. Mooie site, wat zeg ik? Om te kwijlen zulke mooie horloges.

Welk mode-item kopen we voor manlief?

Er staan hele, hele dure exemplaren op. En hoewel ik de liefste man van de wereld heb, ga ik toch geen horloge van 1000 euro voor hem aanschaffen. Noem mij maar flauw!
Toch heb ik een beetje een dilemma: er is een die ik heel mooi vind ( en hij ook) maar die is toch wel, zeg maar aan de prijs….. Ik heb nog even om er over na te denken, gelukkig.

Wat mijzelf betreft: ik vraag me nog steeds af: is een horloge nu een mode-item of gewoon een nuttig gebruiksvoorwerp? Er staan op Horloge.be hele mooie tijdloze en heel hippe horloges…

Maar hier ben ik er al uit: ik vraag in December gewoon een hip, niet te duur horloge, dan kan ik er in de loop ven het jaar nog wel een ( of twee ) bijkopen!

mode item 2

lees ook: https://www.vrouwenpower.nl/modieus-de-zomer-in/

like Like
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)