Seksspeeltjes, leuk maar ook gezond!

seksspeeltje

Het taboe rond het hebben van een seksspeeltje zie je met de dag meer en meer afbrokkelen. Waar de vibrators, dildo’s, penisringen en meer enkele decennia terug nog echt in de obscuriteit zaten, is dat in onze moderne maatschappij al even niet meer het geval. Vrijgevochten vrouwen zetten open en bloot de vibrator op hun nachtkastje, de populaire cultuur heeft het gebruik van zelfhulpmiddelen zowel alleen als in een relatie aanvaard. Maar wist je dat naast leuke seksspeeltjes ook gewoon ontzettend gezond zijn?

Een seksspeeltje voor een gezonde blos

Laten we even een open deur intrappen, om de vele voordelen van seksspeeltjes mee te beginnen: een orgasme is leuk, heel leuk. Logisch hé, anders zou je toch ook nooit de hand aan jezelf slaan mocht het geen aangenaam tijdverdrijf zijn. Maar denk even verder na over de implicaties dat een orgasme gewoon leuk is. Je wordt er immers gelukkig van. Orgasmes zijn dan ook één van de beste remedies tegen de grote doder van onze tijd: stress. Het stress verlagende aspect heeft daarbij heel wat andere gezonde gevolgen dan je gewoon gelukkiger maken.

Bloeddruk bijvoorbeeld wordt stevig verlaagd na een orgasme en minder stress leidt ook automatisch richting een minder hoge bloeddruk. Het gevolg van een betere bloeddruk en minder stress? Minder hartproblemen! Beiden zijn dan ook de hoofdoorzaken van hartaanvallen en soortgelijke ziekten. Wie geregeld een orgasme beleefd is dan ook een gezonder mens dan wie dat niet doet. Benieuwd naar wat voor seksspeeltjes er allemaal op de markt zijn? Bijvoorbeeld opEasytoys.nl kan je een uitgebreid assortiment terugvinden.

Laten we niet vergeten: lekkere seks
We zouden bijna nog een voordeel van  een seksspeeltje vergeten: ze kunnen de seks binnen relaties ook weer heel wat spannender en beter maken. Zoals de oude wijsheid zegt: goeie seks maakt een betere relatie. En wat is gezonder in het leven dan een betere relatie?

lees ook Vrouwen, seks en seksspeeltjes

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)