Vrouwen, seks en seksspeeltjes

toys

Vrouwen en seks, dan hebben we het natuurlijk over seksspeeltjes

Eigenlijk vreemd, dat we het er nooit over hebben dat vrouwen ook wat seks betreft, het heft in eigen hand nemen. Een leukerd zal nu een flauwe woordspelling maken. En dat is nu precies niet de bedoeling.
Vrouwen kunnen uitstekend zichzelf een heerlijk orgasme bezorgen.  En waarom zouden ze het laten?  Het kan zijn , dat er geen vaste partner in zicht is, het kan zijn dat de partner een tijd van huis is. Maar het kan ook een “lazy Sunday-afternoon ” zijn.

Vrouw en seks, soms heb je aan jezelf genoeg

Soms heeft een vrouw aan zichzelf genoeg. Daar is niets mis mee. Seksuologen bepleiten het zelfs als een prima manier om in alle rust, te ontdekken wat jij fijn vindt.

Wie weet is het ook helemaal geen taboe. Houden wij vrouwen onze mond erover. Omdat het van onszelf is…en van niemand anders. Sommige zaken zijn nu eenmaal privé. Niks mis mee.

Aan de andere kant: wie weet houden wij vrouwen onze mond wel, omdat we ergens vrezen dat de heren der schepping zich er dan mee gaan bemoeien…
Daar zijn ze namelijk heel goed toe in staat.

aandacht en tijd voor jezelf

Wanneer je als vrouw aandacht aan jezelf schenkt, zijn er enorm veel manieren, om het jezelf naar de zin te maken. Een lekker muziekje, reuk kaarsjes…Sommige vrouwen gaan er graag voor in bad en gebruiken de warme straal van de douche. Anderen trakteren zich zelf op een speeltje. Dat is ook een optie. Je kan voor een vibrator kiezen  of een dildo kopen.

Speeltjes zijn er te kust en te keur. En dat is ook iets waar wij vrouwen keurig onze mond stijf over dicht houden. En de kast op slot.

Wat wij doen, moeten we helemaal zelf weten. En dat we er nooit over praten, is het een taboe?
Ik denk dat het discretie is…..

lees ook: easy toys

like Like
5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)