Sauna op maat geproduceerd

sauna

Voor een sauna thuis zijn talloze mogelijkheden denkbaar. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen met een vaste maat, of een cabine geheel met een eigen maatvoering laten maken. Door een sauna op maat te laten maken kunt u de cabine afstemmen op de ruimte in plaats van andersom. Hierdoor bent u verzekerd dat alle beschikbare ruimte maximaal wordt benut, doordat de cabine hier geheel op aan sluit. Wilt u een sauna op maat laten maken, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een specialist. Deze helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte sauna, waarbij samen wordt gekeken naar de mogelijkheden. 

Samenstelling sauna

Als de maatvoering van uw sauna bekend is zijn er andere aspecten om op te letten. Een belangrijk punt is de gebruikte houtsoort, omdat hiermee de levensduur wordt bepaald. Hoe sterker het hout, hoe sterker de constructie. Ook is het belangrijk dat het hout niet vervormd bij hogere temperaturen, zodat de vorm van je stoomcabine behouden blijft. Naast de constructie van de sauna is ook het interieur van belang. Samen met een specialist zoals Rhodos Wellness kunt u dit geheel naar uw wensen samen stellen. Zo wordt gekeken naar de plaatsing van de banken, de saunakachel, verlichting en andere mogelijke uitbreidingen. Door de juiste inrichting bent u verzekerd dat iedere saunasessie iedere keer comfortabel zal verlopen. 

Plaatsing op locatie 

De meest gangbare manier om een sauna te bouwen is op de plaats waar deze komt te staan. Het is namelijk makkelijker en veiliger om de onderdelen los van elkaar te vervoeren. Wanneer alles in de fabriek wordt gemonteerd en in zijn geheel wordt vervoerd, verloopt niet alleen verplaatsing moeilijker maar raakt je installatie ook sneller beschadigd. Tevens is het door deze methode niet meer mogelijk om de sauna geheel op maat te laten maken. Het bouwen van de sauna kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook laten doen door monteurs. Zo bent u verzekerd dat de sauna op de juiste manier wordt gemonteerd, waarbij de elektrische onderdelen correct worden aangesloten. 

lees ook eens : drinken uit je eigen beker

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)