Drinken uit je eigen beker

beker

Wanneer je veel van huis bent is het handig om voldoende eten en drinken mee te nemen. Daarbij kan het hebben van een eigen beker erg handig zijn, want dan kun je deze beker overal bijvullen. Doe je het nu nog met plastic flesjes die je eigenlijk al te lang hebt gebruikt en vervangen zouden moeten worden voor de hygiëne? Dan is het nu ook ideaal om over te stappen op duurzaam, zodat je geen plastic flesjes meer hoeft te kopen. Als we dit met z’n alle doen, wordt het zwerfplastic ook een stuk minder. Twee vliegen in één klap dus, maar allereerst focussen we nu even op de duurzame beker die jij kunt gebruiken.

Drink voldoende water

Water drinken is natuurlijk erg belangrijk en daarom is het handig om je eigen beker te hebben. Heb je namelijk geen beker of een ander flesje bij je? Dan zul je toch onbewust minder drinken. Je zal minder snel een flesje water halen en hierdoor kom jij niet aan de aanbevolen 2 liter water per dag. Met een duurzame beker zul jij zien dat je een stuk gemakkelijker aan de 2 liter water per dag komt. En het voordeel van zo’n beker is dat je natuurlijk alles mee kunt nemen wat je maar wilt. Van water, thee, koffie tot een lekker sapje. Ga jij dus ’s ochtends vroeg naar kantoor of naar een klant? Neem genoeg te drinken mee.

Een persoonlijke duurzame beker

De duurzame bekers zijn natuurlijk niet alleen voor jou, maar ook voor elk kind geschikt. Je eigen beker meenemen naar school is niet alleen erg handig, maar ook nog eens heel leuk. Er zijn namelijk super veel verschillende bekers verkrijgbaar, waardoor het helemaal feest eens om jouw eigen uitgekozen beker te hebben. Wist je dat zelfs bekers kunt laten bedrukken om hem in zijn geheel te personaliseren? Leuk om je eigen naam erop te bedrukken of bijvoorbeeld een leuke print. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau.

Personaliseer bij MyMepal

Ben je op zoek naar deze bekers en weet je niet waar je terecht kunt? Wij raden je aan om eens te kijken bij MyMepal. Een ruim assortiment met bekers, lunchboxen, muesli bekers en nog veel meer is hier te vinden. Kies een product, maar een mooi ontwerp en ontvang jouw duurzame beker.

lees ook eens : cadeau’s voor iemand die het huis uit gaat

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)