Privacy met een moderne look.

gluren bij de buren

Ik beken het zonder schaamte: ik ben onwijs nieuwsgierig. Ik gluur gewoon naar binnen als ik de kans krijg.
Dat heb ik van geen vreemde hoor: mijn vader was net zo erg.
Op een gegeven moment waren ze verhuis naar een huis met een L-vormige woonkamer. Hij vond dat lastig inrichten. Vaak kwam hij na het hond uitlaten thuis en riep dan: ”op nr zoveel hebben ze dat heel handig opgelost”. “Nee he, ”zei mijn moeder dan “jij hebt weer naar binnen staan kijken” “Hoe zou ik het anders weten”, zei mijn vader dan onbekommerd. En zette zonder problemen zijn onderzoek voort.
Ik bedoel maar…

Wees eerlijk, voor de kijker is gluren leuk, maar begluurd worden, dat is minder.
Een kennisje van mij houdt de luxaflex aan de straatkant potdicht. Niet mijn oplossing: ik hou er niet van om in het donker te zitten.

Een slimme oplossing voor privacy

Een heel slimme oplossing, die zorgt voor privacy en licht zijn de Duette gordijnen.
Met name bij de plissé gordijnen. Die hebben namelijk een “top-down-bottom-up variant”. Daardoor kunt u de gordijnen zowel van onderen als van bovenaf openen en de privacy in huis helemaal zelf bepalen. Sterker nog, je kan ze zo instellen dat niemand bij jou naar binnen kan kijken, maar jij vanaf de keuken tafel wel naar buiten.
Kijk, wat ik al zei: begluurd worden is een ding, gluren is iets heel anders.

Een ander voordeel van deze gordijnen is dat ze uit twee lagen stof met daartussen een unieke honingraatstructuur bestaan, waardoor ze een goede isolerende werking hebben. Dus : koel in de zomer en warm in de winter.
Alle reden dus om eens naar deze gordijnen te kijken.

lees ook: Makkelijk duurzaam wonen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)