Paardrijden

paardrijden

“Doe jij aan paardrijden”, vroeg ik van de week aan mijn stagiaire.
Het kind keek me aan of ze water zag branden. Ik had kennelijk een heel vreemde vraag gesteld. ”Het leek me best iets voor jou”, sprak ik verontschuldigend.
De volgende dag, bij het kopje koffie –voor- we- aan- de- slag gaan, zei ze: “het hangt zeker in de lucht, mijn broer en zus zeiden gisteren ook dat ik maar moest gaan paardrijden” Ze voelde er duidelijk nog minder voor… Ik informeerde eens voorzichtig waarom. Wat bleek? Ze was bang voor paarden…Tja dan is het niks voor jou.
Maar dat is wel jammer voor haar…paarden zijn zulke mooie. lieve en intelligente beesten…Als je in mijn hart kijkt, snap ik niet dat je daar bang van kan zijn…

Paardrijden, ik vond het leuk

Ik heb als tiener een aantal jaren paard gereden en ik vond het heerlijk. Het is bepaald niet makkelijk en de eerlijkheid gebied me t te zeggen dat ik na 3 jaar stopte omdat ik niet durfde te springen met een paard. En dat vonden ze op de manege waar ik les had,onoverkomelijk

Maar nog, als ik op het strand een stel ruiters zie galopperen, dan zou ik zo mee willen doen.

Paardrijden heeft de naam een dure sport te zijn, maar volgens mij valt dat in de praktijk best mee ( hou me en goede, ik heb er geen diepgaand onderzoek naar gedaan.)
Maar als ik zo eens in de rondte neus, bij bv de ( want die hebben van die leuke shetlanders voorop staan) dan zie ik toch als ik bij [URL=”https://www.minihorseshop.nl/dekens.html”>paardendekens spullen die vroeger onbetaalbaar waren, nu gewoon onderhandbereik zijn.
En wat hebben ze trouwens een mooie dekens tegenwoordig! Heel wat anders dan die vieze grauwe stugge dingen die wij vroeger gebruikten!

Maar of ik nu nog een keer ga paardrijden? Ik vrees dat ik niet meer durf…

lees ook:https://www.vrouwenpower.nl/modieus-de-zomer-in/

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)