Out of the box date night

anders daten

Je hebt eindelijk een leuke match gevonden. Jullie hebben leuke gesprekken en het kan wel eens meer zijn dan enkel een gezellige scharrel. De meest voor de hand liggende date is om ergens wat te gaan drinken en elkaar om die manier beter te leren kennen. Kan hartstikke gezellig zijn. Je kunt ook eens out of the box daten. Het is bewijzen dat samen nieuwe en een beetje spannende ervaringen opdoen, je dichter naar elkaar toe brengt. Dus stap eens af van de gebaande paden en neem je date mee op avontuur.

Veilige uitstapjes

De populairste date activiteiten zijn onder meer uit eten gaan, een bioscoopje pakken of barhangen met een drankje. Lekker veilig; je spreekt af op neutraal terrein, het geeft niet te veel bloot over jou als persoon en je kunt rustig met elkaar kletsen. Helemaal niks mis mee. Sterker nog, het is just the two of you zonder zware afleidingen en je weet wat je kan verwachten. Is het leuk? Dan plan je gewoon een volgend afspraakje en misschien gaan jullie dan poolen of midgetgolfen onder het mom van lekker actief en ongedwongen samenzijn. En zo kabbelt het lekker en veilig voort. Maar, wil jij gelijk met je -misschien wel mister of misses right- tot de kern komen en een ervaring hebben die je van je levensdagen niet meer vergeet? Dan is het nu tijd om er een beetje peper bij te doen en iets nieuws uit te proberen.

Spice it up: anders daten

Wat zou je het allerliefst willen doen, maar het weerhoudt je omdat je het misschien gek vindt of ongebruikelijk? Wees creatief en luister naar je gevoel. Dit zijn juist de dingen die jou maken wie je bent. Weet je date ook gelijk wat voor vlees hij in de kuip heeft en of hij meegaat in jouw avontuur óf dat hij gillend wegrent. In dat geval weet je dat die niet jouw type is. Misschien heb jij altijd al een modderbad willen nemen. Waarom niet met z’n tweeën lekker rollen en vies worden? Doe het gewoon. Misschien is dit het beste wat hem of haar is overkomen, of sla je een modderfiguur. Een avond heerlijk experimenteren en elkaar verwennen met spannende seksspeeltjes kan heel bevrijdend zijn. Dus op naar de seks shop en sla groots in. Kun je de drang om een harnas aan te trekken en als ridder de dag door te brengen nu écht niet meer weerstaan? Neem mr. Of mrs. Lover dan eens mee naar een Live Action Role Play event.

Je hebt niks te verliezen

Laat je date zien wat je in huis hebt en kom zo dichterbij elkaar. Hij of zij weet gelijk met wie die te maken heeft en wat jij te bieden hebt. Je hebt immers niets te verliezen. Ja, je hart, maar dat is nou juist wat je wilt.

Lees ook eens: 4 tips voor een bedrijfsuitje

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)