Opbergen in de keuken? Lees deze tips!

opbergdozen

Een keuken kan makkelijk een rommetje worden met onze tips en met opbergdozen, opbergdozen, creëer jij een keurige keuken

Zo berg je je spullen in de keuken beter op

Wil jij beter leren opbergen in de keuken en ben je op zoek naar de beste tips? Dan zit je hier zeker goed, want wij vertellen je in dit artikel hoe je jouw keukenspullen optimaal kunt opbergen. Niet alleen opbergboxen helpen je hier perfect bij, maar ook een aantal handelingen kunnen je hierbij helpen. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ga meteen met onze tips aan de slag!

Bewaar alleen wat je nodig hebt

Begin met de grote schoonmaak van je keuken en haal alle keukenkastjes leeg. Zet gelijk wat bij elkaar hoort bij elkaar. Maak vervolgens de keukenkastjes schoon en bekijk je spullen eens kritisch voordat je ze terug plaatst. Misschien zijn sommige etenswaren over de datum of zijn er etenswaren die je niet gebruikt. Gooi de etenswaren die over de datum zijn sowieso weg en zet de etenswaren die je niet gebruikt apart en bedenk of je hier iemand blij mee kunt maken.

Koop handige opbergdozen

Zorg ervoor dat je handige opbergdozen en mandjes koopt. Zo kun je alles overzichtelijk opruimen. De Sunware opbergdozen zijn echt ideaal in de keuken. Er zijn verschillende soorten opbergdozen verkrijgbaar via de website en je kunt dan ook eenvoudig diverse etenswaren bewaren.

Gebruik de ruimte in je kast optimaal

Koop je kommen en doosjes die in elkaar passen, dan kun je de ruimte in je keukenkastjes optimaal gebruiken. Echrer zijn er meer dingen waarmee je rendement uit de ruimte kunt halen. Zo kun je er ook voor kiezen om veel kleine dingen bij elkaar in een mandje te bewaren, zoals bijvoorbeeld je kruiden. Ga je aan de slag in de keuken, dan hoef je alleen het mandje uit de kast te halen. Ook is het een stuk eenvoudiger met schoonmaken. Je kunt ook hangmandjes kopen waar je bijvoorbeeld servetten of schoonmaakdoekjes in doet. 

Zet wat je vaak gebruikt binnen handbereik

Zet wat je vaak gebruikt ook binnen handbereik. Zo hoef je niet ergens achterin je kastje te duiken of alles overhoop te halen voordat je hebt gevonden wat je zoekt. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook rommel in de kast. Mocht je erachter komen dat je huidige indeling niet bevalt, dan kun je hem altijd een keer wijzigen naar wat wel voor jou werkt.

Wij wensen je veel succes met opbergen!

en lees ook: zo organiseer je een vegetarische bbq en lees± aan Tafel !!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)