Onderbroekenlol

bh's

over onderbroeken lol, BH’s , voetbal en de kracht van fantasie

Een tijd terug schreef ik een artikel over een man die damesondergoed filmde, stiekem, dat snap je.
Ik vroeg me af waarom hij dat zo leuk vond: een damesbibs in slip. En hij niet alleen, want hij zette die filmpjes op YouTube en daar werden ze goed bekeken.

Mannen….was mijn conclusie, een conclusie die gedeeld werd, door mijn lezers. Nu zou je denken dat ik na dat artikel niet meer te verbazen was, maar…het is toch gelukt.

De vrouwenvoetbalclub in Elburg miste na een wedstrijd, die ze lekker dik gewonnen hadden , vijf bh’s. Allemaal verdwenen, gewoonweg weg.
Dit stukje had eigenlijk bh-lol moeten heten, dat geef ik toe: maar dat woord bestaat niet.
Best vreemd als je bedenkt dat mannen voortdurend bezig zijn met de bh-maat van passerende dames, vind je niet? Wellicht ga ik het woord nog eens promoten. Later, als de wereld weer wat vriendelijker is geworden.

Wat zou nu toch de gedachte achter die bh-diefstal zijn geweest? Was het iemand met een bh-fetisj, die zich gewoon niet kon beheersen? Kan toch. Zo’n mannetje dat zich al maaanden loopt op te vreten dat daar, tijdens de wedstrijd 12 onbeheerde bh’s  rondslingeren. En dan op een dag, knapt zijn zelfbeheersing? Kan toch?

Of waren het mannen die vinden dat een vrouw niet op het voetbalveld thuis hoort behalve als het de kantine van de club is. Kroketten bakken, prima: doelpunten scoren, geen sprake van?
Kan toch?

Wat ook kan: het waren dames van de rivaliserende club. Die zagen met lede ogen hoe de vrouwen van Elburg hun cluppie inmaakte met 13-0 (best veel natuurlijk).Toen het 7 – 0 was, net voor de pauze, staken ze de koppen bij elkaar. Intern overleg, ze hadden er meer dan genoeg van. Degradatie was niet meer te vermijden….en dat alleen maar door die Elburgse t…En toen riep er eentje: zij de de punten, wij de BH’s!!
Kan toch?

Het kan allemaal, we zullen het nooit weten. Eerlijk gezegd wil ik het ook helemaal niet weten.
Ik heb genoeg aan mijn fantasie.

like Like
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)