Een tassentic en een kortingscode

tassentic

Ik heb een tassentic, al jaren en ik schaam mij er niet voor.

Ik geef er vaker aan toe dan ik zou moeten doen, onder het blijmoedige motto: “heeft een vrouw ooit genoeg tassen?” Dat ik dat motto
ook hanteer voor sjaals en oorbellen, verzwijg ik. Met name voor mezelf.


Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik hecht aan mijn tassen. De meeste hebben ook een verhaal.
Kijk maar eens naar de greep uit mijn collectie. Zie je dat kleine bruine rugtasje? Ik kocht het in de enige vintagewinkel die ons dorp rijk was. De eerste keer dat ik hem zag, liet ik hem staan. Te duur. toen hij er twee maanden later nog stond, begreep ik het. Wij waren voor elkaar gemaakt. Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar samen.


Die maffe lap met bladeren is een heerlijk grote sjopper, die de dochter van een vriendin voor me maakte. Ik had net even te uitbundig het exemplaar dat ze voor haar moeder had gemaakt
bewonderd. Hij kostte me een lunch; hij was het meer dan waard.
Die prachtige leren rugzak, kocht ik in de stromende regen, op de rommelmarkt in Brussel. Ondanks het weer kreeg ik geen euro af van de 20 die hij moest kosten.

Een half jaar later gooide ik in de trein een kop koffie over mijn leren tas. Dat heeft hij me nooit vergeven….Ik riep nog: “nou ja, iets eigens…” Maar het hielp niet. Op lange afstand wandelingen, was hij te zwaar en te onpraktisch. Daarom is hij nu vervangen door die grote gele ANWB-tas. Wat een heerlijk ding (zeg het maar niet tegen de leren rugtas, het is toch al zo’n overgevoelig type-je)
Ik heb ook nog een prachtige handtas van HIP Tassen, waarvan dochterlief zei: past bij je, stoer en lief. Kijk daar doe je het allemaal voor.

tassentic slaat genadeloos toe…

Al met al, had ik wel genoeg tassen, meer dan genoeg tassen (jullie zien nog niet de helft).Maar toen….toen had Happy Hippie style een kortingsactie en ineens was deze prachtige kleurrijke tas zo
goedkoop…onweerstaanbaar voor iemand als ik met tassentic…
Happy Hippie style kennen jullie als GirlyStuff. Maar what’s in a name ? De spullen zijn nog steeds even leuk! En weet je wat nog leuker is?
Jullie kunnen morgen 16 oktober en overmorgen 17 oktober ook zo’n tas scoren met korting. Gebruik de kortingscode tasvp
Vandaag even kijken, morgen scoren…..

En je weet het he? Een vrouw heeft nooit genoeg tassen

lees ook : ode aan mijn baggy

lees ook eens: het zusje van Dagobert Duck en de automatische thermosstaat

like Like
LikeLove
2
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)