radio

overpeinzingen bij het kopen van een radio

De tijd van tegenwoordig maakt mij lui. Als ik vroeger wilde weten hoeveel ik op mijn rekening had staan, moest ik op de fiets naar de Rabobank om aldaar op het pinapparaat te kijken hoeveel ik op mijn rekening had staan. In het dorp waar ik woonde was er een pinapparaat inhouse dus in het weekend was deze dicht. Op een gegeven moment kon je gewoon altijd je rekening checken. Luxe. 

Tegenwoordig heb ik de app op mijn mobiele telefoon dus na het intikken van de 5-cijferige code weet ik precies hoeveel ik niet meer kan uitgeven. Ook met dingen kopen. Vroeger moest je wachten tot de winkel openging en daar wat kopen. 

Inhoudsopgave

Radio

Ik had een oude radio met een soort draadje als antenne. Deze had ik met plakband aan de muur bevestigd. Werkte redelijk, al was sky radio de enige zender die ik enigszins kon ontvangen. Omdat ik van muziek hou, had ik dit vrij bovenaan mijn lijstje staan. Tijdens mijn vakantie dacht ik kom, ga es even kijken wat mogelijk is. Een I-pod en mooie speakers, een dockingstation en meteen ook maar Airpods. Nadat ik een aantal reviews had gelezen dacht ik: ja. Ik had het in mijn digitale winkelmand gegooid en wilde betalen. Omdat het een te hoog bedrag was……had ik mijn random reader nodig. Zucht. En toen een zucht vanwege mijn zucht. Gut. Het is gewoon al teveel gevraagd om even van de bank af te stappen een paar passen te lopen om mijn random reader en pinpas te pakken om de transactie te voltooien. Ik heb echt enorm ingeleverd qua motivatie en beweging. 

Kopen

Lang verhaal kort. Op Eerste Pinksterdag bedacht ik me dat ik een fatsoenlijke geluidsinstallatie wilde en nog geen dag later, op Tweede Pinksterdag werd me alles afgeleverd. Ik hoefde er geen stap voor uit de deur te zetten. Kijk mij! ik geniet nu van mijn Spotify, Radio 3, Radio 2, Classic FM, Arrow, Sky Radio, you name it, overal in huis. Ik had nog een paar speakers, die gebruik ik nu voor boven. Voor beneden heb ik een Bose Soundlink Revolve en wow! Wat een aankoop. Het kost je een paar euro maar wat een genot. Mijn oude radio (van een jaar of 20) nam zowat het hele dressoir in beslag, mijn nieuwe radio neemt zo’n 15 vierkante centimeter in beslag:-) Mijn box heb ik midden op tafel staan. Omdat het een 360 graden geluid afgeeft, heb ik beneden overal geluid. Heerlijk! 

Je moet jezelf af en toe een beetje verwennen. Een tijdje geleden heb ik ook nieuwe Fitbit gekocht. Mijn oude was kapot dus mezelf toen ook al verwend. Nu nog beter luisteren naar mijn Fitbit en meer bewegen. Even wat van vroeger terugbrengen! 

meer lezen ? Lees : leve het gemak

like Like
10 antwoorden
 1. Melanie Hoogvliet
  Melanie Hoogvliet zegt:

  Jezelf verwennen moet je altijd doen! Daarnaast is muziek een grote bron van vreugde en ontspanning dus ik snap dat je super blij bent met je aankoop.

  Beantwoorden
 2. Dennis van Elten
  Dennis van Elten zegt:

  Het is wel een teken van deze tijd dat alles steeds makkelijker gemaakt wordt en wij als mensen er gemakzuchtelijker van worden. Maar sowieso is het fijn jezelf soms te verwennen.
  :good:

  Beantwoorden
 3. rachel
  rachel zegt:

  jezelf verwennen kan nooit kwaad en moet eens in de maand gebeuren vind ik :D je kan iig weer genieten van je geluid en je fitbit

  Beantwoorden
 4. Lindaschrijfthetop
  Lindaschrijfthetop zegt:

  En zo is het soms mag je jezelf best verwennen. En wat ben je er op vooruit gegaan, je kan er weer 20 jaar tegen aan!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)