Lieve Doutzen Kroes

lieve Doutzen

lieve Doutzen,

`willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden?`, vroeg je jezelf een week geleden af.

Ik geef direct eerlijk toe dat ik geen maandenlange research heb gedaan om tot een antwoord te komen. Dat komt omdat ik niet direct een antwoord heb.
Wel vragen. Verhelderende vragen noemden ze dat vroeger, vragen die bedoelt zijn om je denkproces verder te helpen. Vragen die ervoor moeten zorgen dat je – ik zeg het maar even in Jip en Janneke taal – verder denkt dan je neus lang is.

Hier is de eerste, het is de meest voor de hand liggende, dat geef ik toe.

wie zijn ZE ?

Marsmannetjes? In het zwart geklede boeven, die heel rijk worden van de farmaceutische industrie? De regering die wij democratisch hebben gekozen en die we dus ook weer democratisch naar huis kunnen sturen?

Marsmannetjes is een beetje een flauwe, dat geef ik toe. Maar dat de farmaceutische wel heel graag heel veel geld verdient, dat valt niet te ontkennen. Of is ze de regering, die op dit moment wetten uitvaardigt die je niet zinnen?

Lieve Doutzen, we kiezen…

Lieve Doutzen, hier komt vraag 2: ben je je ervan bewust dat wij in Nederland onze regering kiezen?? Om de vier jaar?? Bevalt de club je niet? Stem je de volgende keer op een ander.
Ik geef meteen toe, het werkt niet altijd. Ik hik al jaren tegen die kabinetten Rutte aan. Maar heus meid, WE kunnen ZE naar huis sturen. (als je gaat stemmen tenminste)

het mag hoor!

En dan komen we nu bij vraag 3, ik moet je zeggen die heeft me het meeste bezig gehouden. Hoe kom je erbij, dat wij ons immuunsysteem niet zouden mogen versterken? Lieve Doutzen, maak je niet zo druk. We leven in een heel rijk land (en jij hoeft zeker niet op een cent te kijken) we kunnen hier alle mogelijke en zelfs onmogelijk voeding, voedingssupplementen, vitaminen preparaten, noem het maar op gewoon krijgen. En – nog mooier – we mogen het gewoon gebruiken.

En dan nu mijn laatste vraag: wist je dat nu echt niet ????

lees ook eens : zo gemakkelijk

like Like
ThankfulLove
2
9 antwoorden
 1. Sherana | Reisenergie.nl
  Sherana | Reisenergie.nl zegt:

  Ik heb het oorspronkelijke bericht van Doutzen niet gelezen, maar je blog zet me wel aan het denken. Ben benieuwd of je een reactie krijgt!

  Beantwoorden
 2. Sophie
  Sophie zegt:

  Scherp! Hele goede vragen inderdaad, of je ook een antwoord mag verwachten is wat anders maar ik denk dat er meer mensen zijn naast Doutzen die zich deze vrage mogen stellen…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)