fbpx
Liefde en relaties

Liefde

welgeklede goed verzorgde man
Nori78
Geschreven door Nori78

Vrijgezel. Vrijgezellig. Single. Ik zweerde erbij. Heb geprobeerd de liefde via internet te vinden. Heb geprobeerd mijn ogen in supermarkten, kroegen, bioscopen te laten rondgaan om hier liefde te vinden. Nopes. Niks. Dus ik zweerde bij het vrijgezellige leven en lekker je eigen ding doen zonder rekening te houden met een ander. ’s Avonds geen eten willen maken omdat ik geen zin heb. Prima. Ik ben de enige die hiervan overtuigd moet worden. En dat lukte altijd in een nano-seconde. Zorgen voor mijn katten en voor mezelf. Top.

Forensentrein

Ik reis naar mijn werk met de trein. In de ochtenden ben ik net als iedereen een zombie die alleen oog heeft voor zijn telefoon of de krant van gisteren die ik nog weggemoffeld tussen de stoelen kon vinden. Soms een puzzelboekje. Totdat mijn oog eens viel op een welgeklede, goed verzorgde man. Op een gegeven moment kwam hij naast me zitten en een tijdje hebben we dit stilzwijgend gedaan. Toen begon ik eens over het weer, hoe cliché maar vanaf dat moment hebben we iedere dag gepraat. Ik had mijn naam en telefoonnummer op een papiertje geschreven omdat aan hem te geven maar pfff, dat vrouwenbrein heeft ervoor gezorgd dat dat papiertje twee weken in mijn telefoon bleef zitten…..totdat deze welgeklede, goed verzorgde man mij een papiertje met zijn naam en telefoonnummer overhandigde. Toen gaf ik hem ook mijn papiertje. Vanaf dat moment appen, kletsen. Leuk. Toen was het alleen nog leuk en gezellig.

Date.

Toch eens een date gedaan en damn….toch wel een hele leuke man. Paar dagen later nog een date en inmiddels is hij al een paar keer bij mij thuis geweest en ik bij hem thuis en pfff, ik ben verdorie tot over mijn oren verliefd op deze welgeklede, -bespraakte, goed verzorgde vader van 4 kinderen.

En het allermooiste is: het is wederzijds. Ik voel me net een puber, hij is het enige waaraan ik denk. In mijn agenda  heb ik nog net niet pagina’s vol met zijn naam, mijn naam en een combinatie hiervan. Ik heb ook nog niet uitgerekend hoeveel procent we bij elkaar passen, sterker nog: ik weet niet eens meer hoe dat moet. Gemeenschappelijke letters van de naam tegen elkaar wegstrepen ofzo. Geen idee maar het maakt ook niet uit want hier is hij: Mr. More Than Right!!! En het allermooiste is: ik heb er geen problemen mee, ik doe mijn ding, hij doet zijn ding en af en toe doen we wat samen: Per-fucking-fect!

Like

Over de auteur

Nori78

Nori78

10 reacties

Geef een reactie