Laten we het eens over schoenen hebben.

Op de vraag: heeft een vrouw ooit genoeg schoenen? kunnen we eenvoudig antwoord geven.

“Nee. Een vrouw heeft nooit genoeg schoenen”
Mijn lieve echtgenoot verbaasd zich met regelmaat over het enorme aantal schoenen dat ik heb. Maar ja, mannen hebben het ook veel makkelijker dan wij.
Die dragen een net paar zwarte of bruine schoenen onder hun pak en …klaar zijn ze.
Terwijl wij toch niet dood gevonden zouden willen worden, met onze stoere stappers onder een kek rokje!
Of een paar sneakers onder een feestjurkje.

Zit schoenen

Ik weet niet hoe jullie dat doen, maar voor gelegenheden kijk ik altijd even of ik “zit-schoenen” kan dragen of dat ik dan erg veel pijn in mijn voeten ga krijgen.
“Zit schoenen”, draag ik naar feestjes waar ik zeker weet dat ik er kan zitten en mijn fraaie hooggehakte schoentjes elegant kan showen.

Wanneer ik naar wat officiëlere gelegenheden ga, bijvoorbeeld een gesprek met een opdrachtgever, een sollicitatie, een receptie, dan kies ik voor een paar pumps.
Een beetje goed pump zit heerlijk en staat geweldig. Wel een hakje, maar je hoeft niet te balanceren. Het maakt namelijk geen goede indruk als je ergens binnen komt, wankelend op je hoge hakken!
Een sleehak of een aardig blokhakje zijn in zo’n geval een betere keus. Met als extra voordeel dat je na je officiële besognes nog even op je gemakje kan shoppen.
Pumps heb je natuurlijk in soorten en maten en alle materiaal van de wereld. Heel verleidelijk om daar een kast vol van aan te schaffen!
Maar als dat budgettaire problemen oplevert, kies dan een mooie zwarte of blauwe pump: netjes voor alle seizoenen en alle gelegenheden!

lees ook: on line schoenen kopen, goed idee

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)