Online schoenen kopen, goed idee

sneaker

Wij vrouwen houden van schoenen. En zeg nu maar niet dat het niet waar is. Het is gewoon zo. Wij zouden het liefst gewoon kasten vol schoenen hebben. Driehonderd paar. Gelukkig is het weer herfst.
Ja je hoort me goed: ik zeg gelukkig. Want in de herfst moeten de zomerschoenen de kast in en mag je fijn weer nieuwe schoenen kopen!Het nadeel van de herfst is dan wel weer, dat je wegwaait of tot op je hemd nat regent of allebei.
Op dit moment is het helemaal bar en boos. De afgelopen week, hadden we geen dag zonder storm en regen. Ik moet als ik echt een beetje wil shoppen ook nog eens het dorp uit…Geen aanlokkelijk idee.

Online schoenen kopen

Online schoenen kopen is een mogelijkheid die me wel aanspreekt. Winkelen vanachter de keuken tafel. Wanneer ik bij Schuurman schoenen kijk zie ik dat het online schoenen kopen ook best wel makkelijk en zonder risico.
Bijvoorbeeld:
Je kan betalen met AfterPay, dus betalen achteraf, ik vind dat lekker veilig
Boven de 30 euro sturen ze het gratis op. Nou voor 30 euro vind je beslist een paar schoenen.
14 dagen niet goed, geld terug garantie, ik vraag me af of een stenen winkel die service heeft..
En als je ze terug stuurt, dan is dat altijd nog voor niks ook..

Over schoenen gesproken, ik vind de Nike schoenen erg leuk! Vooral de roze. Ik hou van die combi stoer en vrouwelijk tegelijk . Ze hebben ook oranje sneakers, dat is ook gaaf, maar voor mij net weer een beetje TE…

lees ook bruidslingerie

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)