Kunstgras, je hoeft het niet te maaien !

kunstgras

Een blog over kunstgras van iemand die zo dol is op tuinieren? Jazeker.

Hoe is het mogelijk zal je je afvragen en al die enthousiaste blogs  over tuinieren dan? Geloof je daar niet meer in ? Ben je soms gaan voetballen?
Geloof het of niet lieve lezers, liefde voor kunstgras en liefde voor tuinieren staan elkaar niet in de weg.

Hoe het begon.

Ik woon in een drive in woning, aan weerzijde van het huis heb ik grote balkons.
Op het balkon aan de keukenkant heb ik vele potten kruiden (ik hou namelijk ook heel veel van koken). En niets is zo handig dan verse kruiden onder handbereik te hebben.Helaas ligt dat balkon op het Noorden. Dat betekent weinig zon en ….. veel groenaanslag. Heel veel groenaanslag

Groenaanslag betekent werk, heel veel werk. Omdat ik liever lui dan moe ben, bedacht ik van de week dat kunstgras wellicht een oplossing zou bieden. Dus ik googelde kunstgras tuin om te kijken wat er alzo op dat gebied te krijgen is.

Kunstgras op je balkon leggen

Kunstgras in alle maten en prijzen.In soorten en kleuren en diktes. Het een lijkt meer op gras dan het ander, maar dat is – denk ik – ook een kwestie van smaak Je vindt ook veel tips. Wanneer je kunstgras op je balkon wil leggen, moet je wel drainagematten neer laten leggen. Doe je dat niet is de kans groot dat je kunstgras mat gaat beschimmelen. Dat geloof ik direct. Als ik zie hoeveel mos en groene aanslag er na een paar maanden op mijn balkon ligt…Echt eerlijk dat geloof je niet.
En met al die potten met kruiden, is het zoveel werk om alles lekker schoon te krijgen dat ik er wel een investering voorover heb, om daar een einde aan te make

Bovendien kan ik me nu al verheugen over een balkon dat er altijd leuk en zonnig uitziet. Zelfs in de winter een gezellig groen grasmatje, wat ik niet eens hoef te maaien.

lees ook eens : ik kan niet wachten od : de sneeuw is weg !

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)