Ik kan niet wachten!

kleren kopen

Ik weet niet hoe het met jullie is, lieve lezers, maar ik kan niet wachten op het moment dat ik eens kan shoppen, lekker kleren kopen.


Natuurlijk  ga ik niet mopperen – hebben we niks aan – Ik doe gewoon aan voorpret bij Topsy Fashion VolendamLezers die mij langer kennen, zullen nu wel even met de ogen knipperen, “maar jij bent toch helemaal niet dol op shoppen?” Dat klopt! Dus kan je nagaan wanneer iemand als ik graag wil gaan winkelen, dan heeft de lock down meer dan lang genoeg geduurd!

Zeg nu alsjeblieft niet dat ik toch online kan bestellen. Dat kan en dat weet ik heus wel. Maar online kleren kopen, dat doe ik toch echt pas als mijn broeken gaan scheuren op de bilnaad. Als ze scheuren op de knieën kan ik nog altijd volhouden dat ik met de mode mee doet, is het niet? Of jullie het geloven is een tweede.
Wat ik wil is het snuffelen, het uitproberen, dat gezicht van mijn vriendin als ze netjes wil uitleggen dat ik er in deze jurk belachelijk uitzie. Daar ben ik meer dan aan toe.

Het enige voordeel van een tijd geen kleren kopen, is dat mijn kledingbudget goed gevuld is. En de kleding branche hoeft niet bang te zijn: ik ga het allemaal uitgeven! (en waarschijnlijk meer)

Een beetje duurzaam kleren kopen

 Het is duurzaam om kleren te kopen die lang mee gaan. Die ruimte ontstaat nu ik zo lang niks uitgegeven heb aan kleding. Ik moet nu alleen oppassen dat ik niet uitgesproken hippe kleding koop, waar ik me over 2 jaar niet meer in kan vertonen.
Wat dat betreft is het merk Summum Woman dameskleding een merk wat mijn aandacht heeft. Heel mooie look and feel, mooie materialen en tijdloos elegant .

De rok Printed Stripe ( foto ) vind ik echt bloedmooi en dat blijft hij ook wel. Dat geldt ook voor de rok skirt Check (foto), zo’n bloesje als Summun, is mooi maar ook handig. Het kan als heel chique blouse gedragen worden, maar ook losjes open op een spijkerbroek.

Zie je, er is zoveel mogelijk en daarom kan ik niet wachten tot ik met een vriendin eens lekker kan gaan winkelen, volgens het oude normaal.

lees ook eens iets over cyberstalking

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)