Je ogen laten laseren.

ogen laseren

Mijn zus heeft het gedaan, mijn schoonzus ook. En allebei vinden ze het geweldig. Je ogen laseren Ze hebben het gedaan.
Het is iets waar ik al jaren over nadenk.
Vanaf mijn achtste draag ik een bril. Nooit zal ik het moment vergeten dat ik met mijn nieuwe brilletje op, naar huis fietste. Wat was de wereld ineens mooi! En groot ! En helder!
Goed kunnen zien is fijn. Als er geen brillen bestonden, zou ik je nog niet herkennen als je op de punten van mijn schoenen stond. Nou ja, oké, dat is een beetje overdreven, maar ik ben echt een behoorlijk blinde kip.

Dus als ik goed wil kunnen zien, moet ik een bril op. En aan een bril kleven toch ook een heleboel nadelen. Hoe vaak loop ik mijn bril niet te zoeken, en heus hij staat dan maar de helft van de tijd op mijn hoofd, waar ik hem zolang geparkeerd heb. En daarom denk ik er vaak over om mijn ogen ook maar te laten laseren

Waarom ik mijn ogen wil laten laseren

Fietsen met een bril gaat best: het moet alleen niet regenen…en ik woon in Holland, dus je begrijpt mijn probleem. Met brillenglazen vol regendruppels, is het soms lastig navigeren.

Een kamer binnen komen, vanuit de kou in de warmte en FLATS, je ziet niks meer. Brillenglazen beslagen. Helemaal niet erg als je een kamer vol bekenden binnenstapt, maar als het een kamer is waar ik niemand goed ken, dan voel ik me toch behoorlijk opgelaten, als ik eerst moet gaan staan poetsen…

Zwemmen in open water, vind ik heerlijk, maar zonder bril zie ik amper waar ik ben, en dat is minder fijn.

Als je niet meer tegen lenzen kan

Al die voordelen van geen bril dragen, heb ik ervaren toen ik lenzen droeg. Helaas kon ik daar na een aantal jaren echt niet meer tegen. Eindeloos geprobeerd en eindeloos veel pijn er aan gehad.

Het enige wat mij tegenhield bij je ogen laten laseren, zijn de kosten. Want goedkoop is het niet. Echter om de paar jaar een nieuwe bril, is zeker zo duur.
Toch maar eens gaan doen dan?

lees ook: over matrassen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)