Over schoenen gesproken..

munnich2, sneakers

Over sneakers gesproken.

Jullie kennen mijn slogan: “heeft een vrouw ooit genoeg schoenen?”, nou dat gaat ook op voor sneakers!
Nu heb ik er een heleboel, maar dat zijn er natuurlijk nooit genoeg.
Tel daarbij op dat ik bepaalde favo’s heb die ik eindeloos draag en ….dat ik best lastige voeten heb: klein en breed. En je begrijpt dat ik altijd in ben voor een mooie schoen die lekker zit.

Op mijn eeuwige speurtocht op het internet kwam ik uit bij Nero Giardini schoenen.
Daar zitten me toch  beeldschone schoeisel bij ! Die prachtige hoge hakken bijvoorbeeld! Maar als ik eerlijk ben weet ik: niet voor mij weggelegd. Ik kan niet lopen op hoge hakken. En ik heb het echt geprobeerd! Een tijdlang deed ik zelfs het laatste rondje met de hond op hakken! Maar het hielp niks..

Daarom ben ik ook zo blij dat sneakers zo in zijn, moet je kijken hoe elegant!

Als sneakers je nu echt gewoon TE sportief zijn, dan is deze lage bruine schoen natuurlijk ook heel erg mooi en makkelijk!

Stoere schoenen

Het grappige is: deze schoenen en die op het plaatje bovenaan, zijn een beetje stoer, maar tegelijkertijd zijn ze super vrouwelijk!
ik hou wel van dergelijke tegenstrijdigheden. Tegenstrijdigheden maken het leven leuk. En spannend.

Over stoere stappers gesproken: ze hebben er ook Cycleur de Luxe schoenen, oftewel Luxe fietser schoenen, die je volgens mij ook heel best kan dragen als je geen fietser bent. Beter zelfs want ik heb altijd begrepen dat van fietsen je schoenen enorme slijten. Hoe dat mogelijk is weet ik ook niet persoonlijk zou ik toch denken dat dat met hardlopen het geval is.
Ik vind vooral die bovenste rij met die lage sneakers enorm leuk. Nu alleen nog even manlief overtuigen dat hij echt een paar nieuwe sneakers nodig heeft.
De schat heeft altijd genoeg schoenen ….

lees ook: online schoenen kopen

of wees je eigen fotograaf

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)