Geschrokken van de energierekening? Ga morgen nog besparen!

energierekening

Ben jij een echte koukleum die de verwarming altijd op 22 graden zet? Dan ben je vast en zeker niet gelukkig geworden van de energierekening van de afgelopen maanden. Tijd om dat anders te gaan doen. Niet volgend jaar, maar morgen nog!

Truien, plaids en dekentjes

Oké, we gaan heus niet zeggen dat je je niet dik genoeg kleedt, want als koukleum zul je tijdens de wintermaanden vast niet in een T-shirtje lopen. Maar we begrijpen ook dat je geen drie truien over elkaar draagt…, maar thuis kan dat eigenlijk best, toch? ’s Avonds op de bank in een extra dikke trui is heerlijk! Vind je het echt niks? Zorg dan dat je altijd een plaid of woon-kleedje paraat hebt in de zithoek. Dat scheelt je toch één tot twee graden stoken. En dat voel je in je energierekening

Dit scheelt ook in de energierekening

Zuinige verlichting
Een inkoppertje misschien, maar nog steeds zóveel mensen hebben hun huis vol halogeenlampen of zelfs gloeilampen hangen. Je kunt enorm besparen op je energierekening als je al die lampen vervangt door Led-verlichting. Dus bestel vandaag nog zuinige verlichting en vervang jouw lichtgevende energieslurpers zo snel mogelijk!

Droog je was aan het rek, niet in de droger!

De wasdroger is misschien wel één van de grootste energievreters in het huishouden. Die blaast je energierekening echt omhoog! Wil jij dus zuiniger aan doen? Zet je droger dan vandaag nog op marktplaats en droog jouw kleding voortaan aan het droogrek. Vind je dat te lang duren? Zet je droogrek dan zo dicht mogelijk tegen je verwarming aan. Je woning gaat er ook nog eens lekker van ruiken tijdens het drogen, en bovendien gaat je kleding een stuk langer mee wanneer je het niet in de droger gooit. En dat is ook weer mooi meegenomen…

Lees ook: inspiratie voor binnen en buiten zonwering

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)