Je huis upgraden: 4 leuke ideeën

smart home

Het is de plek waar je een heleboel tijd doorbrengt én waar je echt even oplaadt: je huis. Dan kun je er dus maar beter voor zorgen dat het een fijne plek is. En je mag jezelf daar best wat luxe bij gunnen! In deze blog geven we ideeën voor het upgraden van je woning. Met welk plan ga jij aan de slag?

1. Een sauna in huis

Waarschijnlijk heeft iedereen er wel eens over gedroomd: het hebben van een sauna in huis. Wat een héérlijk idee! Zo haal je echt een gevoel van luxe naar je woning toe. En het goede nieuws is: vandaag de dag is het steeds meer haalbaar om dit echt te realiseren. Yes! 

Bij Saunakoning.nl kun je terecht voor kwalitatieve sauna’s – ook voor jouw interieur. In de sauna kun je helemaal ontspannen, zonder dat je ‘m met onbekenden hoeft te delen! Je blijft er fit, actief en gezond mee. Het is de ideale plek om echt tot rust te komen.

2. Een smart home

We gaan natuurlijk met de moderne tijd mee! En dat laat je niet alleen zien met de telefoon of de laptop die je hebt, maar net zo goed in je woning. Er zijn vandaag de dag een heleboel items te vinden die je huis ‘slimmer’ maken – en die mag jij niet missen. Is het bijvoorbeeld geen handig idee dat je alvast de verwarming of een muziekje aan kunt zetten als je onderweg bent naar huis na een lange werkdag? Dat is pas thuiskomen in comfort!

Naast een slimme thermostaat kun je bijvoorbeeld ook een slimme deurbel en verlichting in huis halen. Of ga voor een spraakgestuurde assistent, waar je op elk moment aan kunt vragen wat voor weer het is of hoe lang de file is – om maar wat voorbeelden te noemen. Met een smart home maak je het jezelf lekker makkelijk!

3. Vloerverwarming

Over het gemakkelijk maken in huis gesproken: ook met vloerverwarming kies je voor optimaal comfort in je woning. Zeker fijn tijdens die vele grauwe dagen in ons koude kikkerlandje. En als je ‘m combineert met die slimme thermostaat waar we het hierboven al over hadden, zet je ‘m aan wanneer het voor jou handig is. Bijvoorbeeld al een kwartiertje voordat je uit bed stapt. Dat voelt toch lekker onder de voeten!

Denk er van tevoren over na in welke ruimtes je vloerverwarming wilt hebben. Overal in huis is natuurlijk een optie, maar je kunt ook voor een selectie gaan. Zo is het bijvoorbeeld genieten geblazen in de slaapkamer en badkamer – om je dag goed mee te beginnen en weer te eindigen. Maar ook de woonkamer is een goede keuze.

4. Een nieuwe keuken

We sluiten de blog af met het idee om voor een nieuwe keuken in huis te gaan. Dat is toch wel een van de dingen die als een enorme upgrade voelt in huis! Zeker als er momenteel een oude keuken te vinden is, waarbij het een en ander al uit elkaar valt.

Ga voor een moderne look! Die gaat jarenlang mee: je raakt er voorlopig nog niet op uitgekeken. En ook hierbij geldt weer dat je voor een combinatie met slimme apparaten kunt kiezen: denk bijvoorbeeld aan een slimme koelkast. De toekomst is hier – en jij beleeft ‘m in luxe!

lees : creer een sterk merk in 5 stappen


like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)