Je hebt hondjes en…..verhuishondjes

verhuishondje

Over verhuizen en verhuishondjes

Wat nu, denk je, een verhuishond? Je gedachten gaan onmiddellijk naar een grote geduldige Berner Senne hond of St Bernardshond. Dat soort lieve lobbessen zal misschien wel bij een verhuizing kunnen helpen?

Maak je geen zorgen, viervoeters mogen lekker blijven doen waar ze goed in zijn: aaitjes halen, aan bomen snuffelen, achter ballen (en katten) aangaan.
Als ik het heb  over een verhuishondje dan heb ik het over niks meer en niks minder dan een plank op vier zwenkwieltjes…soms zit er nog een touw door de plank.

Op die plank stapel je je verhuisdozen, zo hoog dat je er net nog overheen kan kijken ( dat ik bij mij helaas niet zo hoog…)
En dan duw je je hondje naar de verhuisauto, of over de galerij van een flat, of door een straat….
Het scheelt je uren sjouwen en het spaart je rug no-end.

Kortom een hondje is een goed idee als je gaat verhuizen, maar niet alleen dan.

De tv op het verhuishondje

Ik had jarenlang de tv op een hondje (zorg  dan wel voor eentje met een antislip bovenkant)
Dat was echt heel handig, als de kinderen perse wilde buizen en ik niet draaide ik de tv om en gingen zij aan de andere kant van de kamer tv zitten kijken. Dan hoorde ik hem alleen nog maar.En geloof me, bij lawaai kan ik heel goed lezen.

Het kantoor.

Manlief is architect en heeft zijn kantoor beneden. Op een gegeven moment, moesten er archiefdozen naar een extern archief. Hup, tv van het hondje en het verhuishondje ging weer terug naar zijn oude beroep: dozen verslepen.

De garage

Uiteindelijk belandde ons verhuishondje in de garage, maar ook daar bewees hij goede diensten. Je gelooft het niet, maar je gebruikt zo’n ding vaker als je zou denken. Nu hadden wij ook twee studerende kinderen en die verhuizen nog wel eens…

Kortom, neem een verhuishondje

lees ook eens wat over mondproblemen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)