ik word dringend geadviseerd

dringend geadviseerd

over dringend geadviseerd worden en door de bomen het bos niet meer zien

Jeminee, wat had ik een spierpijn. Waarvan eigenlijk ? ik had niks bijzonders gedaan…
maar ik strompelde de trap op en af als een oud w…..vrouwtje. en ik mag dan bijna 66 zijn, ik ben nog lang niet oud. Laat dat duidelijk zijn.

gezellig, de kinderen zijn er

Beetje buikkrampen had ik ook….mjah, kan je oud mee worden.
Een dag later kwamen de kinderen, sinterklaas vieren. Voor alle zekerheid keek ik even de Covid verschijnselen na : hoofdpijn, keelpijn , snotterig, koorts, geur en smaak verlies. Check nee, check nee, check nee…We vierden Sinterklaas, we aten pepernoten en het was reuze gezellig. Voor alle zekerheid, knuffelde ik ze niet.

Maar de volgende dag was ik nog steeds een beetje-net-nie-lekker. “Doe een test,” zei een goede vriendin. “Bij mij was het ook spierpijn”. Sterker nog, bij haar was het alleen spierpijn. En daarmee behoort ze tot de 2% van de wereldbevolking die Covid alleen ervaart via spierpijn.

u wordt dringend geadviseerd

Ik zocht opnieuw de verschijnselen van Corona op. Nu vond ik een veel langere lijst! Waarom had ik die de eerste keer niet gevonden. Waarom zijn er 2 verschillende lijsten in omloop??
Ik deed een test, het werd dringend aangeraden. Tot mijn stomme verbazing was die positief…Ik liet me nogmaals testen, dat werd dringend geadviseerd. Daar moest ik 24 uur op wachten, hoewel de teststraten hier in A nagenoeg leeg zijn. Ik was er om 10 uur, om 23.00 uur kreeg ik mijn uitslag: GGD vond mij ook positief.

De GGD stuurde mij een brief dat ik op 7 december positief was getest. Dat verbaasde me, ik had mezelf op 6 december al positief getest en dat aan de GGD vertelt…Sterker nog, als dat niet zo was geweest, was ik die teststraat niet eens ingekomen…. En nu werd mij dringend geadviseerd binnen te blijven. Dat snapte ik. Sterker nog dat wilde ik ook. Ik wil mijn medemens niet besmetten. Maar hoe lang? Wanneer moest ik beginnen met tellen?? Mijn testdatum, de testdatum van de GGD, de dag dat ik me voor het eerst beroerd voelde??
Mijn vriendin en ik kwamen er niet uit…We hebben allebei de basisschool met goed gevolg doorlopen en daarna nog zo wat opleidingen gehaald….maar dit was te moeilijk voor ons.

Ik besloot de huisarts te bellen en te doen wat die me dringend adviseerde. Die adviseerde vanaf nu 5 dagen quarantaine en pas naar buiten als je lachten vrij bent.

En zo begon mijn quarantaine en mijn strijd met het dringende advies

like Like
1 antwoord
 1. lydiablogt
  lydiablogt zegt:

  Hoop dat je niet meer klachten hebt gekregen dat deze en wens je beterschap. Het is een wir war van onduidelijkheden in deze bizarre wereld. Persoonlijk zou ik iedereen informeren waar je mee in contact bent geweest vanaf het moment dat je je anders voelde en dit onder de leden blijkt te hebben. :wacko:

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)