Gun zo´n kind een Fanta

fanta

Ken jij hem nog? die Fanta Reclame?

Heb je nu ook wel eens dat er zo´n zinnetje is, dat maar niet uit je hoofd gaat?
Dat blijft spoken en zeuren en dat zich vervelend opdringerig blijft gedragen?
Zo’n zin die gewoon maar niet weg gaat, wat je ook doet?
Nou dat heb ik dus vandaag.

Gun zo’n kind een Fanta

En zoals je uit de titel al hebt begrepen,  is de zijn die mij in haar greep heeft: gun zo’n kind een Fanta. Omdat een mens – dat heb ik tenminste geleerd – altijd zijn demonen recht in de bek moet kijken, klom ik dapper en onvervaard You tube op.
Eindeloos veel irritante  Fanta reclames ( nou ja reclame is natuurlijk een ander woord voor irritant) maar niet de door mij gezochte.
Het spijt me lieve lezer.

De strekking van de commercial was dat het schattepattige  door de art-director persoonlijk uitgezochte kindje, direct een flesje prik moest krijgen. En dat dus ook kreeg.

het zinnetje kwam en bleef…

Het zinnetje nestelde zich van de week in mijn brein, toen ik ergens op Facebook las: “met abonneren maak je me blij ”, een oproep van een vlogster.
Door deze zin was ik even in verwarring, ik geef het eerlijk toe. Ik moet mij toch abonneren op een vlog, omdat ik dat vlog leuk/geestig/inspirerend/leerzaam/van dit alles een beetje vind?
En toch niet om iemand een plezier te doen?

Nu moet je niet denken dat ik niet graag mijn medemens een plezier doe, integendeel. Ik doe dat graag en met veel plezier. Maar als ze van mij verwachtten dat ik een  vlog leuk vind  enkel om je om je een plezier te doen….Tja….dat doe ik bij mijn buurjongetje. Het schatje is zeven. Maar niet bij een groot mens.

De vlogster die een foto bij haar oproep had staan, keek schattepattig de camera in….we konden haar toch niks weigeren? Gun haar na gewoon dat flesje Fanta!
Maar ze is geen kind en het wordt tijd dat ze dat beseft en mooie vlogs gaat maken die mensen om de inhoud, met veel plezier volgen. En kijk….nu ben ik dat irritante zinnetje kwijt.

meer lezen Over irritante reclames ga je gang!

like Like
Like
1
6 antwoorden
 1. 9Lives Cats Etc
  9Lives Cats Etc zegt:

  Meestal blijft er bij mij een irritant Vlaams liedje in mijn hoofd hangen waar ik echt niet van houd.
  Maar goed opgemerkt in verband met het ‘waarom moet ik me nu weeral gaan abonneren? …
  Compleet mee eens.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)