fbpx
Liefde en relaties

Ik mis je…

ik mis je
Felice
Geschreven door Felice

Ik mis je, zeg ik tegen mijn dochter. Ik jou ook zegt ze. 

Vreemd, we bellen en appen ons suf, we gaan een keer in de maand op pad, dat was pas twee en een halve week geleden…
Ik mis je, zeg ik tegen mijn zoon. Ik zag hem 3 weken geleden nog, ik spreek hem zeker twee keer per week een uur aan de telefoon.
Ik mis je, zeg ik tegen een vriendin. We zagen elkaar tien dagen geleden nog, zegt ze. Normaal spreken we een keer in de maand af, soms wat vaker, soms wat minder vaak. Zoals het uit komt. Je weet hoe dat gaat. We bellen met regelmaat.

binnenkort…

Ik kom binnenkort naar je toe, zegt de vriendin die ik elke ochtend even bel, om met een kop koffie de dag die op ons afkomt te tackelen.
Jaaaaa, zeg ik. Dat kan. We vallen samen binnen de regels.

Want dat is wat ik mis. Dat ik mijn gelieven op kan zoeken wanneer ik daar zin in heb. Als het in ons hoofd opkomt om af te spreken. Gewoon, omdat we elkaar willen zien.

ik klaag niet…

Begrijp me goed, ik klaag niet. Integendeel. Ik vind dat ik het verdraaid goed getroffen heb. Niemand van mijn gelieven is ziek.  Voorlopig zijn de bedrijven van manlief en mij niet omgevallen.
Mijn motto is trouwens altijd geweest dat ik niks te klagen heb. Er zijn moeders die met hun verhongerende peuters door de woestijn sjouwen…

Ik sta ook van harte achter alle maatregelen, die genomen worden om het Coronavirus onder controle te krijgen. Ik weet heel zeker dat er geen vuile complotten tegen ons gesmeed worden.
Daardoor kan ik goed slapen, als ik tenminste klaar ben met me te ergeren aan personen die het wel denken…

Kortom het gaat met mij helemaal goed. Maar toch: ik mis de vrijheid om mijn gelieven in de armen te sluiten, wanneer ik daar behoefte aan heb. Want dat heb ik. Juist NU!

Like

Over de auteur

Felice

Felice

9 reacties

Geef een reactie