Iedere bruid is mooi, maar zo ben jij de mooiste !

bruid

Ze noemen de trouwdag de mooiste dag van je leven, als ik eerlijk ben, waren dat voor mij de dagen dat mijn kinderen geboren werden…Maar het was wel de dag dat ik er op mijn aller, aller mooist uitzag !
Het kopen van een  bruidsjurk, het is echt een hele klus, niet voor niks gaan de meeste vrouwen op zoek met hun moeder EN een vriendin.

Hoe word je de mooiste bruid?

  • Ga naar een winkel met ruime ( ik bedoel heeel ruime ) keus. Kijk eens bij trouwjurken van Weddings   Een winkel met een ruim assortiment biedt de mogelijkheid om rustig verschillende stijlen uit te proberen. Wat voor een bruid ben jij? Je draagt tenslotte nooit zo’n jurk, dus jij en je moeder en je vriendin  hebben nog geen idee hoe verschillende stijlen je staan.
  • Ga uit je comfortzone: laat de dame die je helpt je advies geven en trek dat aan, ook als je er zelf niet voor zou kiezen. Vergeet niet dat de persoon die jou staat te helpen, honderden bruiden geeft geadviseerd. Wie weet staat de aanbevolen jurk je echt heel erg goed…

bruid

  • Voor jullie op jacht gaan, heb je goed nagedacht wat de sterke punten van je uiterlijk zijn. En nu niet piepen over te dikke benen en te dunnen enkels….Het gaat om je sterke punten! Heb je prachtige borsten ? Kom op: kies voor een mooi decolleté. Zijn je heupen je sterkste punt? Laat er een zijden jurk zacht glanzend strak over heen vallen….
  • Onthoudt de gouden regel: Less is more! Vermijdt: en een hoepelrok en een diep decolleté en een sluier tot ver op de grond die vastzit op torenhoog opgemaakt haar met een kroontje..
    Ik overdrijf nu natuurlijk verschrikkelijk, maar je begrijpt denk ik wel wat ik bedoel.

Veel plezier met het passen, denken en kopen van een trouwjurk

en lees ook eens: badkamer schilderen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)