Bruidsmode bij Wedding Wonderland.

trouwjurk

Een trouwjurk, heerlijk om even bij weg te dromen

Wat we ook aan mode bespreken in ons modeblog, nooit de bruidsmode.
Dat is ook niet zo vreemd: we zijn over het algemeen de leeftijd van jonge bruid voorbij.
We dromen niet meer over wolken tule en wit satijnen schoenen…of toch wel.

een mooie trouwjurk…

In de voorbereiding van dit artikel bladerde ik door de pagina’s met de bruidsjurken van Wedding Wonderland, als ik eerlijk ben met de bedoeling er even snel doorheen te gaan, om mijn artikeltje te kunnen schrijven. Maar…ik verloor de tijd, en staarde als de eerste de beste puber naar zo;n prachtige trouwjurk, waarin een vrouw er zo ontzettend mooi uit kan zien…En ze hadden er niet eentje, nee ze hadden er wel 100!

Even wegdromen…

En ik betrapte me er op dat ik  stilletjes een trouwjurk voor mezelf aan het uitzoeken was. Oke, wel in de 99 euro sectie. k blijf een krent, zelfs als ik me verlies in dromen…Nou , ja, ook dat is niet helemaal waar. Ik had zeer tevreden een jurk voor mezelf uitgezocht ( hij staat hierboven, vind je hem niet geweldig?) toen ik bedacht dat ik hier ook trouwlingerie bij ging uitzoeken, dat hen ik namelijk toen ik echt trouwde niet gedaan ( ik zij toch ik ben zunig ). Nou, daar ben ik even volledig uit de band gesprongen! En toen heb ik er – om het helemaal dol te maken, maar een tasje bij gekocht. En een tiara. Die hebben ze daar ook genoeg! Echt ik voelde me een prinsesje, nou ja: een bruidje!

Het is echt leuk om eens even te doen: heerlijk bladeren door de vele webpagina’s van Wedding Wonderland en een hele bruiloft bij elkaar te dromen. Mag ik jullie een glaasje Champagne inschenken?

En neem gerust een bruidssuiker!

lees ook Dat wat je niet ziet…..over bruidslingerie

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)