Een horeca zaak openen ….

horeca zaak

Peinzen over een horeca zaak openen

Ik kijk graag naar ik vertrek. En dan verbaasd het me dat ze allemaal, zonder mankeren, een Bed en Breakfast wilden opzetten.
Ik verbaasd ben heeft met twee dingen te maken.
Een:  volgens mij is het een waardeloos verdien model.
Twee : waarom wil je allemaal hetzelfde??

Het is echt van een treurig makende saaiheid…

Waarom dacht ik: opent er nu niemand eens een leuke gezellige horeca zaak?
Een leuk cafeetje met veel Ierse whisky en Guinness in Italië? Die jongens zijn de wijn ook wel eens zat en op zoek naar iets anders. Ik denk dat er een markt voor zou zijn. Opgewonden Italiaanse mannetjes die niet langer heftig staan te gebaren, maar die rustig aan hun bruine biertje ( zonder schuim ) lurken.

Doe iets geks

Start een broodjes zaak  met broodjes kroket,  broodjes half om en broodjes tartaar in Londen. Die Engelsen hebben weinig verstand van eten. Die gaan geheid in de rij staan voor een echt Hollands kadetje met een goede kroket.

Begin een koek en sopie in Noorwegen. Daar is het driekwart van het jaar koud. Reken maar dat de erwtensoep en de warme anijs melk erin gaan bij die ouwe Vikingen!

En wat denk je van een toetjesbar in New York? Wedden dat je tussen alle yuppi tentjes goud geld kan verdienen met een bar waar ze hun kinderen mee naar toe kunnen nemen??

Zo moeten er dus veel meer mogelijkheden zijn om in het buitenland geld te verdienen. Gewoon met het openen van een horeca gelegenheid.

Door fantaserend begon ik in gedachten wat van mijn horeca gelegenheden in te richten. EN toen begon ik te begrijpen waarom al die vertrekkers geen café of iets dergelijks openen.
Horeca benodigdheden zijn een vak apart. Kijk maar eens bij Horecarama.
Er gaat een wereld voor je open!

Tosti apparaten waar 6 tosti’s in kunnen, een dim sum stomer of een frikandellen snijder..je kan het zo gek niet bedenken, maar het bestaat.
Ik kan we leuke horeca zaken bedenken. Maar horeca is een vak apart…

lees ook eens : verzekering voor onafhankelijke vrouwen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)