Het libido van je man stimuleren: welke manieren zijn er?

erectiepil

Je man stimuleren zonder er zelf iets voor hoeven te doen is mogelijk! 

In een relatie is het belangrijk om het tussen de lakens ook spannend te houden. Soms gaat dit niet helemaal meer vanzelf helaas, dat kan komen door de leeftijd of door drukke levens van beide partners. Gelukkig hoef je niet altijd zelf je man te stimuleren. Heerlijk toch? Ben je benieuwd hoe dit kan? Lees dan hier verder. 

Last van een erectieprobleem?

Het is natuurlijk super fijn om je man zelf te stimuleren tussen de lakens. Maar het kan ook erg spannend zijn met een hulpmiddeltje. Veel meer mannen dan verwacht wordt hebben (tijdelijke) erectieproblemen. Gelukkig is dit helemaal geen probleem en kan er nog steeds van elkaar genoten worden in bed door middel van erectiepillen. 

Hoe werkt een erectiepil?

Deze pillen verwijden de bloedvaten in de penis waardoor er makkelijker bloed naar toe kan stromen. Daarnaast stroomt het bloed ook minder snel weg waardoor de erectie langer blijft. De erectie wordt echter alleen opgewekt bij directe stimulatie en de penis wordt dus niet zomaar stijf op een onhandig moment. Hoe lang de erectie blijft verschilt per pil en kan naar eigen behoefte daardoor worden bepaald. Sommige pillen werken een half uurtje en andere uren of zelfs langer dan een dag. 

Zijn er gevaren bij het nemen van een erectiepil?

Deze erectiepillen hebben een natuurlijke stimulerende werking. Mocht je toch benieuwd zijn wat er in de pillen zit, kunt u altijd op de site opzoeken welke stoffen er in zitten. Wilt u bijvoorbeeld de King active kopen, dan kunt u lezen dat er onder andere 125MG Siberische ginseng & 125MG Tribulus terrestris in zit. Het is altijd wel verstandig om met uw huisarts te overleggen of u de pillen kan nemen als u ook andere medicatie slikt.  Als dit niet het geval is, is er geen verhoogd risico. Er kunnen eventueel wel onschuldige bijwerking optreden. Deze bijwerkingen kunnen beperkt worden door maar één pil per 24 uur te nemen en de pillen niet vaker dan 2-3 keer per week te gebruiken.

De meest gemelde bijwerkingen zijn:

  • Verstopte neus
  • Blozen
  • Hoofdpijn
  • Hartkloppingen

 Wanneer je erectiepillen dus bewust en zorgvuldig gebruikt, zullen er weinig tot geen bijwerkingen optreden. 

Kortom, kan je liefdesleven tussen de lakens wel een klein hulpmiddeltje gebruiken of wil je iets nieuws en spannends uitproberen? Kijk dan in de webshop! Zo kan je rustig kijken hoe lang je van de pillen plezier zou willen ervaren. Hier vind je ook alle informatie over de stoffen die in de pillen zitten.

lees ook eens: er is geen pilletje

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)