Heerlijk, tijd voor een nieuwe telefoon!

nieuwe telefoon

Zo af en toe dan is het weer zover, dan trakteer je je zelf op een nieuwe telefoon! Lekker nieuw, lekker vlot.
Het is even een gedoetje, al dat overzetten van je nummers  en zo, maar gelukkig ben ik in het bezit van een paar superhandige kinderen, die me daar bij helpen. En dan kan ik weer heerlijk gaan experimenteren met alle snufjes. Dat vind ik best leuk. En dat is heel wat voor iemand die 10 jaar geleden nog een absolute digibeet was!

Dit keer ga ik maar eens een Samsung Galaxy S kopen. Even de voordelen van deze nieuwe telefoon op een rijtje:

nieuwe telefoon

* 5.8 inch Quad HD+ sAMOLED scherm
* 64 gigabyte opslagcapaciteit 
* 4 gigabyte werkgeheugen
*  12 megapixel achtercamera,
* 8 megapixel voorcamera
* 3000 mAh batterijcapaciteit

 Dat gedoe met opladen….

Vooral de batterijcapaciteit spreekt me aan: dat scheelt vast veel opladen.
Dat is bij nu iets wat er wel eens bij inschiet moet ik eerlijk toegeven. En daar sta ik dan weer met een batterij met maar 20 %….en natuurlijk geen oplader in de buurt…Die heeft zoonlief ( die bye the way ook een enorme Samsung fan is ) weer ingepikt. Het heeft natuurlijk niet alleen maar voordelen, kinderen hebben…

Een tijdje terug kwam ik die artikel tegen in het RTL nieuws: Android-telefoon snel leeg? Probeer dan deze 10 tips. Zijn goede tips, maar ik vergeet dat dan weer…


Wat me ook heel fijn lijkt, bij deze  Samsung Galaxy S9 is een echt goede camera op je telefoon. Ik ben eerlijk gezegd een beroerde fotograaf. Daarom besteed ik weinig aandacht aan de camera die op mijn telefoon zit. Maar laatst dacht ik: ik moet dat omkeren! Met slecht gereedschap kan niemand werken!
En hoe leuk is het niet om lekker plaatjes te schieten met je mobieltje. Als ik dat van anderen zie, dan ben ik ronduit jaloers.
Kortom : ik zie mezelf al lopen, met mijn nieuwe  Samsung Galaxy S9 ! Nu nog even een leuk hoesje scoren, want je weet wat ik altijd zeg: je hoesje vertelt ook veel over jezelf!

 

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)