Wat zegt je telefoonhoesje over jou?

telefoonhoesje

Wat zegt je telefoonhoesje over je persoonlijkheid?

Wanneer je een schitterend nieuwe mobiele telefoon hebt, dan wil je een zoek je daar een mooie hoes bij.
Maar wist je ook dat je telefoonhoesjes, veel zeggen over je persoonlijkheid?

Laten we eens kijken:

Nummer 1

Duidelijk toch? Jij bent op en top een zakenvrouw. Efficient en helder, met jou valt niet te dollen. Jij hebt je zaken keurig op een rijtje en je houdt je prive, prive.
Mensen hebben ontzag en respect voor je, maar het duurt een tijdje voor je wordt uitgenodigd voor een borrel na het werk.

Nummer 2

Je bent een romatische ziel, en daar schaam je je niet voor. Je drukke werk laat je geen tijd om rozen in je tuin te kweken. Zeer waarschijnlijk heb je geen tuin, maar een romatisch ingericht appartement. Waar je in het voorjaar elke week een bos pioenrozen neerzet.

Nummer 3

Jij bent het sportieve type, het hockeymeisje, dol op zeilen. Geen fratsen maar naar buiten! En: may the best man win! Pas op hoor, niet al je collega’s zijn zo sportief als jij! En dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk!

Nummer 4:

Jij laat graag zien dat je anders bent. Daarom kies je voor malle flamingo’s in een opvallend kleurtje. “lekker gek”, zeg je dan. Maar je bent niet zo alternatief, dat je ervoor kiest je eigen hoesje te punikken! Pas op met al te geforceerd leuk zijn, op je werk. Daar kunnen je collega’s genoeg van krijgen.
En geef dit grappige hoesje aan je nichtje van 16.

Nummer 5

Eenvoud is het kenmerk van het ware ! Een mooie Iphone verdient een mooie hoes. En wat is er mooier dan leer? Eenvoudig klassiek en practisch! Jij komt er wel!

Lees ook: een keer wat anders

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye: 
:good: 
:negative:  
:scratch: 
:wacko:  
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose:   
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail:   
:-(     
:unsure:  
;-)