Wat zegt je telefoonhoesje over jou?

over jou

Wat zegt je telefoonhoesje over jou?

Wanneer je een schitterend nieuwe mobiele telefoon hebt, dan wil je een zoek je daar een mooie hoes bij.
Maar wist je ook dat je telefoonhoesjes, veel zeggen over je persoonlijkheid? Nieuwsgierig geworden, lees hier wat je keuze over je persoonlijkheid onthult

je persoonlijkheid onthult:

Nummer 1 vertelt dit over jou:

Duidelijk toch? Jij bent op-en-top een zakenvrouw. Efficiënt en helder, met jou valt niet te dollen. Jij hebt je zaken keurig op een rijtje en je houdt je privé, privé.
Mensen hebben ontzag en respect voor je, maar het duurt een tijdje voor je wordt uitgenodigd voor een borrel na het werk.

Nummer 2 laat dit van je zien

Je bent een romantische ziel, en daar schaam je je niet voor. Je drukke werk laat je geen tijd om rozen in je tuin te kweken. Zeer waarschijnlijk heb je geen tuin, maar een romantisch ingericht appartement. Waar je in het voorjaar elke week een bos pioenrozen neerzet.

Nummer 3 laat zien hoe sportief je bent

Jij bent het sportieve type, het hockeymeisje, dol op zeilen. Geen fratsen maar naar buiten! En: may the best man win! Pas op hoor, niet al je collega’s zijn zo sportief als jij! En dat bedoelen we zowel letterlijk als figuurlijk!

Nummer 4 onthult dit..

Jij laat graag zien dat je anders bent. Daarom kies je voor malle flamingo’s in een opvallend kleurtje. “lekker gek”, zeg je dan. Maar je bent niet zo alternatief, dat je ervoor kiest je eigen hoesje te punikken! Pas op met al te geforceerd leuk zijn, op je werk. Daar kunnen je collega’s genoeg van krijgen.
En geef dit grappige hoesje aan je nichtje van 16.

Nummer 5 tot slot…

Eenvoud is het kenmerk van het ware! Een mooie iPhone verdient een mooie hoes. En wat is er mooier dan leer? Eenvoudig klassiek en praktisch! Jij komt er wel!

Lees ook: een keer wat anders

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)