Heeft een vrouw ooit genoeg jurken?

jurken

De vraag stellen is haar beantwoorden en het antwoord is nee.
Een vrouw heeft nooit genoeg jurken. Zomerjurken, winterjurken, zwarte jurken, bontgekleurde jurken, met bloemetjes, strepen of stippen (of allebei). Exemplaren voor “op chique” en exemplaren om in te wonen. In een jurk voel je je comfortabel en elegant tegelijk. Wie was de uitvinder van de jurk?

Ze verdient een standbeeld.  Dat kan ook, want p dit moment zijn ze weer “in”. Dat is natuurlijk ook wel eens anders geweest, toen mochten we ons in niets anders vertonen dan een spijkerbroek. Wat nog fijner is, is dat niet alleen ze weer helemaal terug zijn in het modebeeld, maar dat er ook zoveel stijlen te krijgen zijn.

Er zijn zoveel jurken

Prachtige jurken die verwijzen naar de vijftiger jaren (soms best een beetje jeugdsentiment: dat soort jurken droeg mijn moeder). Speelse modelletjes met geometrische patronen, die aan de swingende sixties doen denken en gewoon gezellige bloemetjes jurken van alle tijden.
Jurken bij Vantilburg online zijn enorm gevarieerd in uitstraling en in prijs. Je vindt er veel leuke merken van Esprit tot Kocca.

Een grote keuze in jurken vind je bij Fashionchick.nl. FashionChick.nl heeftalles op categorie gerangschikt: gebreide,  met een print, avondjurken, cocktailjurken, lange jurken, glitterjurken, jeansjurken en kokerjurken. Alleen al in de categorie: little black dress, hebben ze keuze uit meer dan 500 verschillende exemplaren!

Waar is de tijd dat de vrouw twee outfits had? Een door-de -weekse en een voor de zondag?
Je moet er toch niet aan denken…
Aan de andere kant er zijn ook vrouwen die drie keer per dag iets anders aantrekken, lijkt me ook niks…

Maar hoe dan ook: Deze sites zijn heerlijk om door heen te scrollen. En nog leuker om  er te kopen en te hebben, want heeft een vrouw ooit genoeg jurken?
Nou, ik in ieder geval niet!

Lees ook: vrouwen, seks en seksspeeltjes 

of lees Wat heeft een vrouw nodig

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)