Gedichten van Ingrid Verbakel

gedichten

Een paar jaar geleden was ik hier actief als blogger. Nu maak ik mijn comeback.
En ik heb meteen een nieuwtje te melden:
Als tekstschrijver schrijf ik al jaren voor en over anderen, maar mijn gedichten hield ik altijd voor mijzelf. Nu ik weet dat mijn gedichten andere mensen ontroeren, heb ik de stap gezet om ze bij elkaar te brengen in de dichtbundel ‘Bemind’. De rode draad in alle gedichten is datgene waar 99% van alle liedjes over gaan: liefde. Ook al gaat het soms over de schaduwzijde ervan, het blijft licht en speels om te lezen

Grensgebied

Vriendschap
lachen, zwijgen
alles is goed
Grenst aan liefde, smaakt
zoet

Liefde
vele vormen
onverstoorbaar of ontembaar
Bron van leven, voelt
licht

Verliefd
je vlindert
van diep geluk
naar wanhoop en terug
Verlangen

Nieuwsgierig naar meer gedichten?

Nieuwsgierig naar meer gedichten? Lees dan verder… 
Nu ik weet dat mijn gedichten andere mensen ontroeren, heb ik de stap gezet om ze bij elkaar te brengen in de dichtbundel ‘Bemind’. De rode draad in alle gedichten is datgene waar 99% van alle liedjes over gaan: liefde. Ook al gaat het soms over de schaduwzijde ervan, het blijft licht en speels om te lezen.

Ries Jansen, oud-burgemeester van Krimpen aan den IJssel:
“Indrukwekkende gedichten. Ik hou van die korte expressieve zinnen!”

Marleen Janssen, hoofdredacteur van femalesecret.amsterdam:
“Wonderschone poëzie. Het ontroert me gewoon.” 
Klik op deze link voor een preview van 3 gedichten (pdf) en het geluidsfragment ‘Mijn ideale man’: https://slag-boom.nl/project/bemind

Tip: zet het geluid wat harder bij het geluidsfragment bovenaan, ik heb een beetje zachte stem ;-)  

Lieve groet, Ingrid Verbakel 

en lees ook eens : het spijt me dat of lees Vrouw en werk van 1500 tot 1700

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)