Female superstar – hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

superstar

Hoe wordt jij een superstar

In onze adviespraktijken spreken we veel vrouwen tussen de 30 en 60. Deze vrouwen hebben moeite met het vinden van de juiste kleding, willen gezond(er) eten en zijn niet altijd gelukkig met hun figuur. Vaak overheerst ontevredenheid. En onzekerheid, die invloed heeft op de binnen- en buitenkant.

Naarmate we ouder worden, verandert ons uiterlijk en vaak minder snel zichtbaar ook ons innerlijk. De eerste rimpels verschijnen zelfs al smeren we met dure crèmes tot we een ons wegen. Dat laatste zal echter nooit lukken, want na ons veertigste blijven de kilootjes (bij sommigen) wat gemakkelijker hangen en zullen we echt in actie moeten komen om die het hoofd te bieden. Over het hoofd gesproken, de eerste grijze haren steken ook de kop op.

Zelfvertrouwen

In een maatschappij waarin we veel van ons zelf eisen en waarin veel door de buitenwereld wordt gevraagd, is het lastig voor veel dames om zich zeker te voelen. Je gaat een stuk gemakkelijker door het leven wanneer je meer energie en zelfvertrouwen hebt.

Is dat te realiseren als je ouder wordt? Gelukkig wel! Met de eerste uiterlijke ‘gebreken’ ben je nog lang niet . Het leven gaat gewoon door, sterker nog het wordt zelfs beter. We hebben dromen, zijn actief en willen meer uit het leven halen. Of we nu getrouwd zijn, single, moeder, collega, vriendin, welke rol we vervullen we willen ons daarbij vooral goed voelen. Hoe je eruit ziet levert echter wel een belangrijke bijdrage. Nee, we hoeven niet te lijken op 25-jarige supermodellen, dat is niet reëel. Wij, echte vrouwen, kunnen met eenvoudige tools een betere, gezondere en stralende versie van onszelf creëren. Werken met wat we al in huis hebben is het uitgangspunt.

Word een superstar

Met kleding die bij onze (lichaams)vormen past en de juiste voeding, krijgt ons lichaam, zowel van buiten als van binnen, een enorme boost. Wanneer uiterlijk en innerlijk op elkaar zijn afgestemd, ervaren we meer energie en groeit als bonus ons zelfvertrouwen. En dat stralen we uit. Het enige wat we moeten weten is hoe we ons het beste kleden om ons veranderende lichaam tot zijn recht te laten komen. En welke voeding we nodig hebben om fit en gezond te zijn en te blijven, zodat we ons bovendien van binnenuit goed voelen.

Op female superstar de blog over gezonde voeding, kleding en lifestyle geven we tips om je binnen- en buitenkant in balans te krijgen en zo meer zelfvertrouwen te krijgen. Ontmoet de beste versie van jezelf met de juiste kleding en voeding.
www.facebook.com/femalesuperstar
(like voor tips!)

Lees ook: vrouwen en seksspeeltjes

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)