Een mooie en makkelijke vloer!

pvc vloeren

Een nieuwe vloer? Een pvc vloer is makkelijker dan je denkt!

We zitten allemaal thuis. Inmiddels hebben we opgeruimd tot er niets meer op te ruimen viel: tijd dus voor het grotere werk! Wat dacht je van een nieuwe vloer ? En wel een een pcv vloer

Een nieuwe vloer is iets waar ik persoonlijk wel eens tegen op zie: niet vanwege het leggen, dat is over het  algemeen goed te doen. En anders huur je gewoon lekker een vakman in. Ik zie er tegenop vanwege het feit dat je alles uit je kamer moet halen, het in andere kamers en de gang moet opslaan, zodat je nergens meer kan lopen….

Laten we er niet omheen draaien: dat is gewoon ook veel werk. Maar het ruimt, nog een keer, fantastisch op! ( Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik gooi altijd in 2 etappes weg) Bovendien je hebt toch staycation! Andere jaren kijk je tevreden terug op mooie bergwandelingen, heerlijke etentjes aan het strand en de Carrefour leeg kopen. ( Ooit nam ik 15 flesjes shampoo mee van Savon Marseille.) Dit jaar krijg je terug op een fantastische make-over van die ene kamer, die al zo lang aan een facelift toe was!

Vloer bepaalt de sfeer.

Een vloer is in hoge mate sfeer bepalend, dus ga lekker zitten, bekijk je kamer en bedenk wat je mooi zou vinden. Met name op Pinterest, vind je enorm veel voorbeelden, maak een leuk moodbord aan!
Speel met kleuren en materialen en vraag vooral je hubby wat hij ervan vindt!
Het bedenken wat je wil, het dromen over hoe je kamer er uit moet komen te zien, is het leukste onderdeel van de kamer-make over.
En laten we wel zijn: na het leeghalen van die grote kast (wat zit daar toch altijd allemaal in….) ben je ook wel even aan iets leuks toe!

Het handige van een pvc vloer


Het grote voordeel van een pvc vloer is, dat je er zoveel verschillende uitvoeringen van hebt. Steen , hout, tegels bijvoorbeeld. Zo heb je wel de uitstraling van bijvoorbeeld een tegel vloer, maar niet de nadelen. Ik heb een tegelvloer in de keuken en werk me met regelmaat een slag in de rondte om de voegen een beetje schoon en fris te houden…
En geloof mij: schoonmaken is mijn hobby niet.

Het leggen van een pvc vloer

Laat ik eerlijk zijn: ik heb een echtgenoot die met een hamer in de hand geboren is. En die dat gen aan zijn kinderen heeft doorgegeven. Driekwart van de familie is dus heel handig. En ik doe gewoon wat ze tegen me zeggen, schenk koffie en weet altijd waar die kruiskopschroevendraaier ligt.

Ben je benieuwd of het binnen jouw familie een haalbare zaak is?
Kijk dan eens even op de video van Floorhouse laminaat

Zie je het niet zitten? Dan laat je het lekker doen! Het is tenslotte staycation!

lees ook eens over sneakers

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)