Een droombadkamer hoeft geen droom te blijven!

badkamer

Hebben jullie dat nu ook? Dat je zo gezellig weg kan dromen bij plaatjes van die supermooie filmster badkamers? Ik wel hoor en dan droom ik er voor het gemak een hele staf personeel bij. Terwijl ik in de bubbels lig, manicuurt een manicure mijn voetjes poezelzacht. En als zij dan de  badkamer uit sluipt en ik het warme water bijvul, komt de manicure binnen om voor oogverblindende nageltjes te zorgen.

Wanneer ik uiteindelijk, gehuld in twee fluffy badlakens de badkamer verlaat, zorgt een kamermeisje ervoor dat er geen druppel op de marmeren tegels achterblijft en mijn spiegel weer blinkt…

Dream on, zul je zeggen.

Maar een droombadkamer hoeft echt geen droom te blijven.

Vijf jaar geleden hebben wij onze badkamer eens danig onderhanden genomen. Hij was zo retro dat hij al bijna weer modern werd, als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar deze ervaring heeft me een aantal dingen geleerd over voordelig een badkamer aanpakken

Badkamermeubel.

Badkamermeubels kunnen alle verschil van de wereld maken:

badkamer badkamer

Kijk maar eens naar de totaal verschillende uitstraling van deze twee meubels.
Even een tip: bepaal voor je gaat zoeken, welke stijl je zoekt, anders zie je straks echt door de bomen het bos niet meer…

De spiegel

badkamer

Zeker in een kleine badkamer zijn badkamerspiegels veel belangrijker dan je denkt. En dienen ze meer doelen, dan kijken of je haar wel goed zit! Een spiegel kan de ruimte optisch vergroten en zeker wanneer je een kleine badkamer hebt, is dat een goed hulpmiddel om het luxe-filmsterren-gevoel te creëren.

Wees niet bang met twee badkamerspiegels te werken: een boven de wastafels en een aan de deur.

Warme handdoeken

We mogen dan misschien geen staf personeel hebben, die ons in de badkamer kan bedienen en vertroetelen, we kunnen wel goed voor onszelf zorgen: heerlijke dikke fluffy badhanddoeken, die over de radiator klaar hangen. Heerlijk warm en zacht.

Ik heb er nog steeds spijt van dat ik destijds geen designradiator heb laten installeren…. Verkeerde zuinigheid, eerlijk waar. Wanneer ik bij mijn vriendin logeer en daar mijn handdoek van de radiator afhaal, voel ik het verschil met mijn retro-radiator…

Kortom: een droombadkamer is heus te realiseren!

lees ook : van spullen word je niet gelukkig ?

of kinderkleding

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)