Ik ben allergisch voor…..

allegisch

De een is allergisch voor gluten, de ander voor pinda’s en de derde voor de kat.
Mensen met heel veel pech zijn allergisch voor alle drie en mensen met nog meer pech zijn voor nog veel meer zaken allergisch.

Ik heb dat allemaal niet, ik ben nergens allergisch voor. Dacht ik. Tot ik gisteren las dat de bibliotheek in Nijmegen bewaking aanvraagt op de dag dat Dolly Bellefleur de kleuters komt voorlezen.

Een groep mensen genaamd Indentitair Verzet vind dat je kinderen niet aan deze dame mag blootstellen, travestie, he nee!!
Hoewel ik tot mijn dood toe jouw recht het met mij oneens te zijn zal verdedigen, trek ik een grens bij bemoeizucht.

Ik ben zo merk ik, volkomen allergisch voor mensen die willen zorgen dat ik denk, wat zij vinden dat ik moet denken. Ik hoop dat je me nog kan volgen.

Hoe allergisch ben ik

Voor een bibliotheek gaan staan om er voor te zorgen dat ik als moeder mijn kleuter niet laat voorlezen door een travestiet. Voor een abortuskliniek gaan staan om vrouwen te dwingen op hun besluit tot abortus terug te komen. De snelweg blokkeren om ervoor te zorgen dat je niet gaat demonstreren. Mensen die gele hesjes aantrekken en gewoon TEGEN zijn en vinden dat iedereen VOOR ze moet zijn.( En dat zonder enig helder standpunt )

Mensen die voor mij denken, daar ben ik echt allergisch voor. Nu kan ik deze allergie nog redelijk onder controle houden. Onder andere door het schrijven van boze blogs. Maar op het moment dat de bovengenoemde groepen mij willen dwingen tot hun gedachtegoed door toegang tot bibliotheek, snelweg, kliniek te versperren, wordt het anders….

Dan trekt die allergie naar mijn armen, dan verlies ik mijn redelijkheid, er komt een waas voor mijn ogen… ik wil slaaaaan!!!
Het is een zeldzame reactie op een allergie, volgens mijn huisarts. Hij is het nog nooit eerder tegengekomen. Er is dus ook geen enkel middel tegen…

allegisch

Mocht je op een dag in de krant lezen, dat een keurig dametje van niet meer dan 1 meter 56 vijfentwintig mannen met gele hesjes op hun neus heeft geslagen, dan weet je het. Dat was ik…

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)