Drukwerk

drukwerk

Twee weken geleden, stond ik op een beurs. Vijf dagen voor de grote dag, realiseerde ik me dat ik geen visitekaartjes meer had. Nou ja: ik had er nog 50 en dat is op een drukke beurs, bij lange na niet genoeg.

Dus liet ik razendsnel, prachtig mooie visitekaartjes drukken voor BabyenKind. Mooi papier uitgezocht, logo erop, achterkant blanco houden. Dan kunnen mensen er op schrijven (dit is een tip die ik graag met jullie deel). Het kwam helemaal voor de bakker. Keurig en op tijd. Vijfhonderd stuks, in mooie doosjes. Inwendig moest ik wel grinniken: ik verdien mijn geld online, maar waar zou ik zijn zonder drukwerk?
Want stel je voor hoe je overkomt, als je niet eens een visitekaartje te voorschijn kan halen? Dat vervolgens (om het echt grappig te maken) door de ontvanger wordt ingescand?
Nee hoe digitaal we met z’n allen ook zijn: we kunnen nog steeds niet zonder papier!

Visitekaartjes

Niet alleen visitekaartjes zijn belangrijk: flyers kunnen, zeker op een beurs heel handig zijn.
Of een mooi geprinte banner of poster. Je valt op een beurs niet makkelijk op, tussen 200 standhouders. Ook niet (en ik heb het geprobeerd) als je een geweldig mooie PowerPoint presentatie laat draaien.
Mensen lopen er langs en knikken ( als je geluk hebt ). Dat levert dus niks op. Nee , je moet mensen iets in handen kunnen geven.

Ach, ik vind het zo erg niet. Papier heeft voor mij nu eenmaal iets magisch. Voor mooi papier mag je me wel wakker maken. In een hobby zaak loop ik als een kind in een snoepwinkel over de papier afdeling…
Zoveel mooi papier, voor zoveel dingen te gebruiken….

Op een dag, als ik een rijke zakenvrouw ben, wil ik dik en duur briefpapier. Met mijn logo erop. In gouden letters! En een visitekaartje dat mensen zorgvuldig bewaren, gewoon omdat het zo mooi is.

Lees ook eens: een nieuwsbrief maken, hoe doe je dat?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)