3 tips bij het aanschaffen van parfum

geur

Vind de geur die bij jou past.

Het vinden van een geur die bij je past kan een lastige klus zijn met het enorme parfumaanbod van tegenwoordig. Waar je zo’n driehonderd jaar geleden kon kiezen tussen eau de cologne of 4711 Kölnisch Wasser, hebben we nu de keuze uit tienduizenden geurtypen en geuren van verschillende merken. Heb jij jouw ‘signature geur’ nog niet gevonden? Gebruik de online parfumadviseur van Superwinkel en kom erachter welke zes geuren zeker bij jou in de smaak zullen vallen. Op basis van ruim zes jaar ervaring en alle opgedane kennis en data heeft Superwinkel een parfumadviseur ontwikkeld die jou voorziet van persoonlijk advies.

De basisverschillen in geur

Overheersend of subtiel?
Hou je van een overheersende geur die jij en je omgeving gedurende de hele dag ruiken, of ga je liever voor subtiel? Dit is een belangrijk gegeven om te bepalen of een eau de parfum, eau de toilette of eau de cologne het beste bij je past. Het verschil tussen deze drie wordt bepaald door het percentage geurbestanddelen, waarbij een eau de parfum de meeste geurbestanddelen bevat en dus het meest krachtig is.

Om zo lang mogelijk van een parfum te genieten combineer je een parfum en bodylotion van dezelfde geurlijn. Parfum hecht beter aan de huid en blijft langer ruiken als het wordt aangebracht op een gehydrateerde huid. Als je niet houdt van een parfum die overheerst dan is een eau de toilette of eau de cologne meer geschikt voor jou. Eau de cologne bevat de minste geurbestanddelen en is daarmee een goede optie voor een subtiele geur.

Zorg ervoor dat je niet teveel betaalt!
Parfum is een luxeproduct waar je al snel tientallen euro’s voor betaalt. Wil je jezelf of iemand anders verwennen met een heerlijke geur? Zorg ervoor dat je niet teveel betaalt en bestel je parfum bij Superwinkel! Superwinkel is het grootste en voordeligste online warenhuis in A-merken. Het bedrijf heeft geen fysieke winkelpanden en één magazijn van waaruit alle producten verzonden worden. Hierdoor blijven de kosten laag en kan Superwinkel alle A-merk producten aanbieden tegen veel lagere prijzen dan je gewend bent.

Lees ook: 5 tips voor vrouwen met een smartphone

of lees buiten zitten in herfst en winter

Superwinkel B.V.
Luchthavenweg 81 0.39
5657 EA Eindhoven
040-2883548
www.superwinkel.nl

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)